Mehmetali sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Defolu Ürün Satıyor

Mehmetali
27 Haziran 2023 11:49

Depremde kırılan Vestel televizyonumuzun yerine yenisini aldık. Yaklaşık 2 ay oldu. TV kendi kendine kapanıp açılıyor ve çerçeve ekrandan ayrı durduğunu fark ettik. Müşteri hizmetlerini aradım, arıza formu oluşturdular. Eve gelecek olan servis dün beni aradı, bende olanları söyledim. Vestel'in şimdiki TV'leri böyle çerçeveleri ekrandan ayrı oluyor dedi. Kendi kendine açılıp kapanmasına da ben bakarım. O arada kapanıp açılmazsa ben servis ücretini alırım diyor. Yani kısacası bizi uğraştırma, böyle izlemeye devam et. Sonra arıza artarsa gelir bakarız dedi.

12 Temmuz 2023 13:00 (Şikayetten 15 gün sonra)

Abidin sonuçtan hiç memnun değil

Abidin
06 Aralık 2023 20:25
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
18 Temmuz 2024 17:21
"Büşra hanımdı sanırım Vestel müşteri hizmetlerindeki hanımefendi. Yardımları ve destekleri için çok teşekkür ederim garantisi 1 hafta önce bitmiş ürünümüzün değişimini gerçekleştirdi. Ürünlerinin arkasında duruyor Vestel. Garantisi biten ürünün ömrü bitemez."
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
06 Temmuz 2024 13:18

Kardelen
01 Nisan 2024 14:20
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
07 Ekim 2023 15:28