Songül sonuçtan çok memnun

Vestel Solan Ocak Düğmeleri

08 Nisan 2023 22:28
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Vestel yetkili servis Elazığ merkez feti deniz teknik servisine çokça teşekkürlerimi iletiyorum. Vestel'in servis hizmet ve kalitesi nedeniyle bulaşık makinemi da değiştirip Vestel'e geçtim. Karşılaşmış olduğum sorunu güzel bir iletisim diliyle çözdüler. Sırf bu nedenle yurt dışında olan ablamın Türkiye'deki evinin beyaz eşyalarını Vestel tercih etmiştim. Bu hizmet ve kalite ile de pişman olacağımızı düşünmüyorum. Teşekkürler Vestel ailesi.”

Merhaba, almış olduğum Vestel rustik ocağın düğmelerinin rengi attı. Bunun kullanım hatasından ziyade bu ocak düğmelerini zamanla karardığı kesin. Davlumbaz kollarında da kararma var. Gelen yetkili servis ücretli değişim yapılacağını söyledi. Ocak dugmelrinin ücretsiz değişimini talep ediyorum

11 Nisan 2023 13:57 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Nisan 2023 12:40

Sayin yetkili, bakin bu aldığımız ürün Vestel'in en pahalı serilerinden biri. Bu urunu satarken düğmelerle alakalı kimyasal kullanmazsanız bozulmaz diyorsunuz ama gelin davlumbaz kollarıma bakin. Bir taraf piril pirilken bir taraf kararmış vaziyette. Eğer kimyasal kullansaydım tamamının bozulması gerekirdi. Bu renkler kesinlikle zamanla soluyor ve bu üretim kalitesiyle alakalı. Daha 1. Yılında solmaya başladı ki gerçekten dikkat eden biriydim ama ne ara bu kadar soldu karardı ben bile kestiremiyorum artık. Ve o kısımlar için de her zaman dikkatli oldum. Bana hala kimse dönüş yapmadı ben bu düğmelerin değişimini kesinlikle talep ediyorum ke za davlumbaz kollarının da... Yazık günahtır ya dünya kadar para veriyoruz Vestel'in secili ürününü alıyoruz ama ürün kalite problemi Olduğunda değişim yapacak kimseyi bulamayiyoruz. Vestel kalitesine yakışmıyor ki ben bu modelin bulaşık makinesini da aldım. Servis hizmetinin mukemmeliginden dolayı ablama Vestel tavsiye ettiğim için tüm beyaz eşyalarını Vestel aldirtttim. Sizi her daim tavsiye ve takdir eden ben gibi müşterinize bu şekilde yaklaşım sergilemek yakışmıyor doğrusu

25 Nisan 2023 18:06

Hatice sonucu yetersiz buldu

Hatice
02 Nisan 16:17
Vestel Ankastre Setinde Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği
Vestel Ankastre Setinde Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği
Tuelin sonuçtan hiç memnun değil

Ada Mutfağa Uygun Olmayan Davlumbaz Ve Fatura Hatası Mağduriyeti

Tuelin