Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Servis Sorunu

Ramazan
16 Haziran 2023 23:16

Vestel kurutmalı çamaşır makinem arıza yapmıştı servisi aradık 6 gün sonra geldiler 6. Gün kart rezisdans ayakları ve amortisörleri değiştirdiler. 2300 TL para aldılar gittikten sonra makineyi çalıştırdığı da makinenin amortisörlerini tam takamamışlar makineden takır takır ses geliyordu. Tekrar aradım telefonu açmıyorlar. Açtıklarında da dalga geçer gibi tekrar arıza kaydı oluştur dedi. Tekrar oluşturduk 3 gün sonraya gün veriyor. Kendi hatasını düzeltmesi için uğraşıyoruz.

Telefona bakan arkadaşın üslubu ve konuşmaları çok alaycı ve sinir bozucu. Firmanın adı Yiğit klima şehzadeler Manisa da Vestel gibi büyük bir firmanın böyle servislerle çalışmaları ya da denetlememeleri Vestel gibi bir firmaya yakışmıyor.

Bu tür servisler yüzünden markanın adı lekeleniyor. 8 gündür evde makine yok hala yapılmadı. Mağdur edildik yakışmadı.

04 Temmuz 2023 16:34 (Şikayetten 17 gün sonra)

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Görkem
25 Mayıs 2023 14:46
Cansın sonuçtan hiç memnun değil

Cansın
14 Temmuz 2023 20:36