Vestel Puzzle Buzdolabı Arızası

Vestel Puzzle Buzdolabı Arızası
11 Haziran 2023 17:50

Vestel puzzle model 4 kapaklı buzdolabım bir süredir LED ekranda ünlem işaretli uyarı veriyor. Fişi çıkartıp takınca düzeliyor ancak bir süre sonra tekrar oluyor. Burada çok sayıda aynı arıza ile şikayet okudum ve genel olarak servisin cihazın yüksek fiyatlarla servise götürülmek istendiği ancak dikkate alınan şikayetlerin sonucunda da yerinde çözülebildiğini gördüm.

Cihazımın 10 yıllık motor garantisi devam etmektedir. Vestel gibi bir markanın en pahalı serilerinden olan buzdolabının böyle kısa zamanda arızalanmasına şaşırıyorum. En kısa zamanda çözüm sunularak mağduriyetimin giderilmesini beklemekteyim.

profile profile
19 Haziran 2023 16:54 (Şikayetten 7 gün sonra)

Şafak
Şafak

Problemle ilgili bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Aynı sorun için servis kart ve ekran değişimi olacak diyerek yüksek bir ücret talep etti ama gördüğüm kadarıyla kart değişimi de çözüm olmuyor.

Aykut
Aykut

Nur Hanım aynı sorun benimkisi de sonuç ne oldu sizin benim kart değişti yine aynı sorun devam ediyor fişi çılarıyorum takıyorum üç gün sonra aynı lütfen cevap verin

Galip sonuçtan çok memnun

Galip
05 Temmuz 2024 00:12
"2 ay gibi geç de olsa (ki depolarında puzzle ürün yok idi) yeni buzdolabı geldi. Sıfır fiatının 3 te 1 i ücret ödedim. Firma ilgilendi. Servis ilgilendi. Teşekkür ederim"
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
07 Temmuz 2023 17:27