Vestel Montaj Hatası: Su Baskını Ve Hasar

Vestel Montaj Hatası: Su Baskını Ve Hasar
07 Aralık 2024 02:46

Vestel servis, evimize sıfır çamaşır makinesi montajı sırasında temiz su hortumunu yeni paketten çıkan sıfır hortumla değiştirmeyerek, eski makine hortumuyla yeni makinenin kurulumunu yaptı ve gitti. Ertesi gün hortum patladı ve evimizi su bastı; mutfak dolaplarımız ve parkelerimiz ziyan oldu. Hasar çok büyük. Şikayetimizi videolu ve yazılı olarak yapmamıza rağmen mağduriyetimiz giderilmedi. Vestel müşteri hizmetleri servisi yönlendirdi. Servis, çalışanın hatasını kabul etmedi. Tekrar servis gönderip sadece hortumu değiştirip, başta takmadığı yeni olan hortumu sonradan değiştirdi. Evimi su bastırıp zarara uğrattıktan sonra onca hasarımla hiç ilgilenilmedi.

09 Ocak 2025 20:19

Burada Vestel markasi ve garantisi ile birlikte çamaşır makinesi aldım montaj da gelen servis elemanı yüzünden evim sular altında kaldı yeni temiz su hortumunu takmadığı için eski makinenin hortumun la yeni makine montajını tamamladı bunu arkasından temiz su hortumu aynı gün içinde patlaması sebebi ile evim su bastı alt komşumun evine kadar su bastı defalarca Vestel çözüm merkezini aradım halen bir sonuç yok 6 ayda oldu Vestel çözüm merkezinden telefon açılıyor bize ne neden diyorlar bizde üste belirtiğimiz şekilde anlatıyoruz Tam dönüş yapacağız deyip bir altı 6aydir telefonlaşıyoruz halen bir sonuç yok bugün de aradılar aynı şekilde anlattım siz oynamış ola bilir misiniz hortumla diyorlar temiz su hortumunu yenisini takmadık lari için bu yaşandı 10 yılık temiz su hortumla yeni makineyi montaj yaptılar gelen servis elamını montajı yapan eleman ben klima montajcı elemanıyım eleman olmadığı için ben geldim dedi bunu da çözüm merkezi Vestel'e bildirdim

09 Aralık 2024 18:28 (Şikayetten 2 gün sonra)
09 Ocak 2025 20:20

Halen mağduriyetimiz giderilmedi şikayetçiyim

11 Aralık 2024 23:44
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Çamaşır Makinesi Arızası Yüzünden Evimi Su Bastı

İbrahim
26 Ağustos 2025 18:55
Yedek Çamaşır Makinesi Arızası Yüzünden Evimi Su Bastı
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Ses Ve Arızalarla Dolu Vestel Ürünleri

Mevlüt
11 Mart 2024 15:46
Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ruken
05 Ocak 2025 20:58
Orhan sonuçtan çok memnun

Orhan
13 Ekim 2023 13:54
"200₺ servis ücreti karşılığında parça değişimi garanti kapsamında yapıldı. Teşekkürler."

Vestel Kategorileri