Davut sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Ses Sorunu

Davut
09 Nisan 2024 17:37

Şirketimizin ofis odaları için 2024 Şubat ayında Hepsiburada'dan aldığım iki adet Vestel Flora Doğa Inverter 092 9000 BTU klimadan montajı yapıldığı günden itibaren, eklediğim videoda da görebileceğiniz üzere, cızırtı sesi gelmektedir. Bununla ilgili servis kaydı oluşturdum. Servis elemanları, dış ünitelerde bir parçanın değiştirilmesi gerektiğini belirttiler ve değiştirdiler. Ancak ertesi gün ses daha da artarak devam etti. Tekrar servis çağırdık ve gelen ekip, bu modelin dış ünitesinin sorunlu olduğunu ifade ettiler. Durumu fabrikaya bildirdim; yapmaları gerekeni söyleyip ayrıldılar. Ertesi gün fabrikadan arandım ve bu kez dış ünitede kılcal boru değişimi için dış ünitelerin sökülüp götürüleceğini belirttiler. Sıcakların bastırdığı bu günlerde klimasız kalmak zorunda bırakıldığımızı düşünüyorum. Ayrıca, bu şikayetle ilgili sayısız şikayetin olması, klimanın gerçekten de sorunlu olduğunu göstermektedir. Vestel'in bu deneme yanılma servis anlayışını kabul etmiyorum ve ünitelerin değişimini talep ediyorum. Fatura adresimiz: Levas Asansör San. Tic. Ltd. Şti. İlgili telefon numarası: 5514****38

15 Nisan 2024 15:37 (Şikayetten 5 gün sonra)

Samet

Merhaba, aynı problem bende de mevcut. 1 yıldır mücadele veriyorum çözüm sağlamadılar. Şikayet linkim : https://www.sikayetvar.com/vestel/vestel-klima-gurultu-problemi-ve-cozum-talebi

Arızalı Klima, Tekrarlayan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Hatice