Metin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Derin Dondurucunun Ömrü Garantisi Kadar Çıktı. (3 Yıl )

18 Şubat 2024 17:48

Vestel marka dd CD-L1103 w a+ çekmeceli adlı derin dondurucu garantisi bittikten kısa bir süre sonra kompresörü bozuldu. Vestel, kompresörün değişmesi için 5 Bin tl ücret istedi. Ayrıca değiştireceği kompresöre de sadece 1 yıl garanti veriyorlar. Tamiratı kabul etmedim garantisi biter bitmez bozulan bir cihaza neden güvenip 5 bin tl daha vereyim. Muhtemelen o kompresör de 1 yıl dolunca bozulacak. Yerli malı diye Vestel aldım çok pişmanım. Televizyonum da aynı şekilde garantisi bittikten kısa süre sonra arka ledleri bozuldu onu da çöpe attım. Vestel marka cihaz bir daha almayacağım. Cihazlarının ömrü garanti süresi kadar sanırım. Bu haliyle fayda/maliyet açısından çok pahalı. İlgilenenlere bilgi olsun.

19 Şubat 2024 10:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

21 Şubat 2024 10:41

Vestel'den arandım. Aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar. Onlara göre ürünün garanti süresini uzatmam gerekiyormuş. Tabi bu işlem ücretli. O zaman ürünlerinizin üzerine kocaman harflerle yazın. Ömrü 3 yıldır. Ek ücret ödeyerek garantisini uzatın diye. Biz de fayda/maliyet hesabına göre değerlendirip ona göre alalım. Bana çok pahalıya patladı Vestel ürünleri. Bir daha asla almam.

09 Mart 2025 19:01

Kesinlikle hiçbir destek verilmedi. Motoru değişeceklermiş 5bin tl istediler. Garantisi ise 1 yıl. Vestel ürünlerini asla almıyorum artık. Paramı çöpe atsam daha az yorar.

Genar sonuçtan hiç memnun değil

Genar
28 Mayıs 2024 11:27

Vestel Arızalı Ürün İle İlgili Sorun Giderilmemesi

Bilgi
22 Şubat 2024 12:58
Sengül sonuçtan hiç memnun değil

Sengül
08 Temmuz 2024 14:16
Ercan sonuçtan memnun

Ercan
15 Ocak 2024 13:23
"Geri dönüş sağlandı değişim talebim onaylandı. Teşekkürler"

Murat
21 Eylül 2024 21:13