Uğur sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 11:21

Merhaba, garantisi dolan Vestel marka buzdolabımız için kendi servisinden ücreti karşılığında servis ve tamir desteği aldık. Dolabımızda soğutma kaynaklı problem olduğu söylendi ve buzdolabı Ümraniye Mega Vestel servisine kendi nakliyeleri ile birlikte götürülüp termostat, gaz dolum tamir işlemi yapılıp ücreti alındı. Daha sonra üzerinden 6 ay geçmeden cihaz aynı arızayı verip cihaz için tekrar servis kaydı oluşturuldu. Gelen servis, hiçbir cihaz kullanmadan göz ile yaptığı kontrolde cihazın burada evde tamir edileceği ve cihazda gaz kaçağı olduğunu söyledi. Ben cihaz yine servise mi gidecek nakliye ile dediğimde, artık o işlemin olmadığı, cihazların evde tamir edildiği söylendi. Yaz ayları olduğu için beklemekten bütün ürünler bozuldu. Bugün ise servisten gelen bilgi, cihazın servise nakledilip orada bakılacağı yönünde oldu. Tutarsızlık ve yetersiz tespit, arızanın muhtemel nüks etmesi de göz önüne alındığında, bu da tamir edilen yerin tekrar bozulması gibi bir durum. Ortada sadece dolap nazarında durum bu iken, evde arızalanmayan bir Vestel cihazı kalmadı, hepsi işlem gördü. Hafta sonu giriyor, araya bu cihazın servise gidip orada tamir edilip çıkarılması epey gün alacak gibi görünüyor. Ben 1 saat içinde servisin ya da tamiri gerçekleştirecek birimden bilgi istiyorum şeklinde talebimde bulundum. Bu talep olmazsa şikayetvar.com üzerinden şikayet edeceğimi, sorunun çözülmesini beklediğimi defaatle tekrarladım ama sorun çözmek adına bir çaba olmadı. Genel manada memnuniyetimiz yok, şikayetçiyiz. Servis ve markadan buzdolabı servis talep. Kayıt no: 8103530861

08 Temmuz 2024 15:18 (Şikayetten 4 gün sonra)
10 Temmuz 2024 18:39

Sorun çözülmedi çözüm sunulmadı

Süleyman
Süleyman

Bende de aynı problem vardı

Vestel Çözülmeyen Buzdolabı Soğutma Arızası

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
30 Ocak 2024 20:49
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızası Ve Yetersiz Teknik Servis Nedeniyle Mağduriyet

Lokman
25 Ağustos 2025 16:25
vestel-buzdolabi-arizasi-ve-yetersiz-teknik-servis-nedeniyle-magduriyet-1.docx
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
23 Şubat 2024 09:42