28 Mayıs 2024 21:34

26.08.2022 tarihinde 'uzman bey dayanıklı tüketim malları san. Tic. Ltd. Şti.' VKN: 9010162300 numaralı resmi bayisinden almış olduğum Vestel markalı 'vfcm 10141 10 kg 1400 devir çamaşır makinesinin' 02.05.2024 tarihinde yukarıda bahsettiğim çamaşır makinesini akşam saat 15:00 gibi çalıştırarak o odadan ayrıldım. Ancak kısa zaman sonra değişik bir koku aldım ve çamaşır makinesinin bulunduğu mutfağa koştum. Her yeri siyah duman basmıştı. Mutfağa girdiğimde çamaşır makinesinin alevlenerek yandığını gördüm ve hemen müdahale ederek yangını söndürdüm.

Çamaşır makinesinin 01.09.2025 tarihlerine kadar garanti belgesinin devam ettiğinden dolayı 03.05.2024 tarihinde Vestel müşteri hizmetlerini arayarak tüm yaşadığım durumu anlattım. 04.05.2024 tarihinde evimize Vestel müşteri hizmetlerinden gelen yetkili arkadaşlar duruma şu şekilde cevap verdiler: 'bu bizlik bir durum değildir. Arıza olsaydı biz bunu tamir ederdik ancak sıkıntı çamaşır makinesinden kaynaklandığı için biz yine de durumu fabrikaya bildirerek fotoğraf ve videolarını da göndereceğiz.' sonucu ne zaman öğrenebiliriz diye sorduğumuzda bize fabrika yetkililerinin en kısa zamanda bizimle iletişime geçeceklerini söylediler.

16.05.2024 tarihinde fabrika tarafından bir yetkili uzman geldi. Yetkili uzman çamaşır makinesinin iç ve dış fotoğraf ve videolarını çekerek fabrikadan bizimle en kısa zamanda iletişime geçeceklerini söyledi. Ayrıca geçmiş olsun dileklerini ileterek çok şanslı olduğumuzu söyledi ve en kısa zamanda bu durumun sona ereceğini belirtti. Bize kimse dönüş yapmadığı için ben ısrarla müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinmeye çalıştım.

Ancak beni sürekli oyaladılar ve herhangi bir cevap vermediler. Son aramamdan birkaç gün sonra beni fabrikadan arayarak arızanın dış faktörlerden dolayı hasar görmesi nedeniyle fabrika herhangi bir sorumluluk almıyor, ayrıca talebimiz üzerine bize yazılı bir şekilde arıza tespit raporunu vermiyorlar. Sadece servis fişini verebilme yetkisine sahiplermiş dediler. Söz konusu bu durumda benim aldığım maddi ve manevi zararlarımın adil bir şekilde karşılanmasını sizlerden arz ederim. H** ve ali k**.

29 Mayıs 2024 15:59 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ali
Ali
02 Temmuz 2024 12:12

Dairemiz neredeyse yanıyordu ve daha da kötüsü, tüm bina yanabilirdi, neredeyse kendimiz boğulacaktık. Hamile eşim ve annem evdeydi, iyi ki iki çocuğum o sırada kreşteydi ve Vestel bana yeni bir çamaşır makinesi satın alırken indirim yapmayı teklif etti! Garantisi olmayan spotçulardan bir çamaşır makinesi de alabilirdim, ama ben sorunsuz olan yeni bir makineye büyük bir meblağ ödeyip, makinenin uzun süre dayanacağını ve benim ve sevdiklerimin sağlığına zarar vermeyeceğini umarıyordum. Hiç razı değilim!

Nurcan sonuçtan çok memnun

Nurcan
10 Ağustos 2024 15:15
"Kurum ısrarlı şikayetlerim üzerine, özel olarak konunun uzmanı görevlendirilmiştir. Görevli beni ve süreci dikkatli bir şekilde dinlemiş ve şikayetimizde haklı olduğumuzu tespit etmiştir. Sorun giderilmiştir. Kendisine teşekkür borçluyumdur. Akabinde yaşanan süreçte ki, teknik servisin tutum ve davranışları nedeniyle, iş aktini sona erdirmiştir. Devir alan teknik servis yeni bir vizyonla ve elemanlarla yeni bir başlangıç yapmıştır. Vestel'e kurumsal denetimi sağlayarak daha fazla mağduriyetin yaşanmaması için gereken tedbirleri almış olması sevindirici olmuştur. Müşteriyi dinleyerek nezaket ve saygı ile çözüm odaklı çalışmaları dileğiyle."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
03 Şubat 2025 23:10
Vestel Çamaşır Makinesi Kabusu: Çözüm Yok, Dalga Var!
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Koku Ve Kırışıklık Sorunu

Selçuk