Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Servis İlgisizliği

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Servis İlgisizliği
13 Kasım 2024 18:43

Vestel marka çamaşır makinesi aldım yaklaşık 8 ay önce. İlk aldığım günden itibaren sorun yaşamama rağmen değişim yapılmadı. Az önce oğluma aldığım GS formasını makineden çıkarttığımızda formanın yırtıldığını ve parçalandığını gördük. Bu sorunu daha önce dememize rağmen eve gelen servis 'sorun yok' diyerek gitti. Vestel marka ürünlerde satış sonrası ilgi eksikliği yaşıyoruz. En iyi çamaşır makinesini almamıza rağmen sorundan başka hiçbir şey yaşamadık.

14 Kasım 2024 11:05 (Şikayetten 16 saat sonra)
22 Kasım 2024 11:02

Merhabalar. 5 gün önce çamaşır makinesinde yaşadığım sorun nedeniyle makinemi aldılar. Bana ilgili sorunun bir iki gün içerisinde çözüleceği söylendi. Daha sonrasında yedek parça sipariş verileceği söylendi ve bu süreçte bana konsiyer makine göndereceklerini hem mesaj yoluyla hem de telefonla arayıp bildirdiler. 5 dakika önce bana Vestel den mesaj geldi beni aradıklarını ve beni evde bulamadıklarını yazdılar. Tamamıyla yalan beni kimse aramadı ve evime kimse gelmedi. Vestel markaso olarak sizin yaptığınız bu davranış dolandırıcılık değil de nedir? Evimde 5 gündür makine yok ve 2 çocuk sahibiyim. Buradan tekrar yazıyorum Vestel den kimse bir ürün almasın, alıp ta benim gibi mağdur olmasın. 6 aylık çamaşır makinesi aldığım günden beri sıkıntılı ve geldiğimiz noktada hala da sorun yaşıyoruz. Makinenin en son yaptığı 4000 TL lik oğluma aldığım lisanslı ürünü param parça etmesi. Öncesinde yaptıkları yırtıklarını söylemiyorum bile. Arkadaşlar benim zararımı karşılamak yerieine müşteri memnuniyeti sağlamak yerine hala da müşteriyi kandırmak peşindeler. Yazıklar olsun Vestel markasına.

22 Kasım 2024 11:53

Merhabalar. 5 gün önce çamaşır makinesinde yaşadığım sorun nedeniyle makinemi aldılar. Bana ilgili sorunun bir iki gün içerisinde çözüleceği söylendi. Daha sonrasında yedek parça sipariş verileceği söylendi ve bu süreçte bana başka bir makine göndereceklerini hem mesaj yoluyla hem de telefonla arayıp bildirdiler. 5 dakika önce bana Vestel den mesaj geldi beni aradıklarını ve beni evde bulamadıklarını yazdılar. Tamamıyla yalan beni kimse aramadı ve evime kimse gelmedi. Vestel markası olarak sizin yaptığınız bu davranışın adı nedir? Evimde 5 gündür makine yok ve 2 çocuk sahibiyim. Buradan tekrar yazıyorum Vestel den kimse bir ürün tedarik etmesin, alıp ta benim gibi pişman olmasın. 6 aylık çamaşır makinesi aldığım günden beri sıkıntılı ve geldiğimiz noktada hala da sorun yaşıyoruz. Makinenin en son yaptığı 4000 TL lik oğluma aldığım lisanslı ürünü param parça etmesi. Öncesinde yaptıkları yırtıklarını söylemiyorum bile. Arkadaşlar benim zararımı karşılamak yerine müşteri memnuniyeti sağlamak yerine hala da müşteriyi oyalama peşindeler. Yazıklar olsun Vestel markasına.

22 Kasım 2024 11:55

Merhabalar. 5 gün önce çamaşır makinesinde yaşadığım sorun nedeniyle makinemi aldılar. Bana ilgili sorunun bir iki gün içerisinde çözüleceği söylendi. Daha sonrasında yedek parça sipariş verileceği söylendi ve bu süreçte bana başka bir makine göndereceklerini hem mesaj yoluyla hem de telefonla arayıp bildirdiler. 5 dakika önce bana Vestel den mesaj geldi beni aradıklarını ve beni evde bulamadıklarını yazdılar. Tamamıyla yalan beni kimse aramadı ve evime kimse gelmedi. Vestel markası olarak sizin yaptığınız bu davranışın adı nedir? Evimde 5 gündür makine yok ve 2 çocuk sahibiyim. Buradan tekrar yazıyorum Vestel den kimse bir ürün tedarik etmesin, alıp ta benim gibi mağdur olmasın. 6 aylık çamaşır makinesi aldığım günden beri sıkıntılı ve geldiğimiz noktada hala da sorun yaşıyoruz. Makinenin en son yaptığı 4000 TL lik oğluma aldığım lisanslı ürünü param parça etmesi. Öncesinde yaptıkları yırtıklarını söylemiyorum bile. Arkadaşlar benim zararımı karşılamak yerine müşteri memnuniyeti sağlamak yerine hala da müşteriyi oyalama peşindeler. Yazıklar olsun Vestel markasına.

Kübra
19 Mayıs 2024 19:58
Vestel Çamaşır Makinem Yırtıyor
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
22 Ağustos 2025 11:00
vestel-camasir-makinesi-elbiselerimi-yirtiyor-magdurum-5.jpg
vestel-camasir-makinesi-elbiselerimi-yirtiyor-magdurum-2.jpg

31 Ekim 2023 20:30

Kader
07 Haziran 2024 10:37
Makine Çamaşır Yırtıyor, Vestel Bir Şey Yapmıyor
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
11 Mart 2024 15:06