Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Sorunları: Gürültü Ve Yetersiz Servis Deneyimi

18 Aralık 2024 02:18

27 Aralık 2024 16:08

08.10.2024 tarihinde Vestel 9 kg 1200 devir çamaşır makinesi aldım. 18 Kasım'da makineme servis geldi. Aşırı gürültü ve yürüme şeklinde şikayetim üzerine inceledi ve gevşek olan kazan vidalarını sıktı, amortisör değişimi için parça siparişi verildi. 40 günlük cihazda parça değişimi yapıldı. Tamam dedik, sorun gitti, tekrar test ettik, aynı değişen bir şey olmadı. Tekrar servis geldi. 12 Kasım'da inceleme yaptı. Bana video çekip atar mısınız dedi, gitti, video çekip attım, yine helikopter gibi çalışıyor ve sorunum çözülmüyor. Değişim talep ettik, videosunu attık ve hiçbir sorun yok denildi. Artık gerçekten gerekli kurumlara başvurmak için hazırlık yapıyorum. 27.12.2024 tarihinde tekrar başvuru yaptım cihazı teste aldılar her gelip temizlik yapmak zorunda kalıyoruz su akıyor su damlıyor bu şekilde yardımcı oluyorlar pişmanım kesinlikle almayın.

19 Aralık 2024 08:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
19 Aralık 2024 22:12

Maşallah helikopter.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 18:40
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Çilesi

Nilüfer