Vestel Buzdolabında Tekrarlayan Kompresör Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

İsmail
03 Aralık 2024 12:16

30 Ekim 2024 tarihinde garantisi biten Vestel puzzle NF655-X marka buzdolabım var. 25 Mart 2024 kompresör hatası vermiş ve garantiden ücretsiz değişim yapıldı. Akabi de aynı arızayı 26 Ekim 2024 tarihinde tekrar verdi. Gelen servise dolabımın 2. Defa aynı arızayı verdiğini ve değişim istediğimi iletmeme rağmen servis ısrarla değişim yapmayıp dolabımda gazla sistem sistem temizliği yaparak garantiden tekrar kompresör değiştirip sorunsuz nir şekilde teslim edildi deyip servis kaydımı kapattılar. Fakat daha 2 saat geçmeden dolabım yine kompresör hatası verdi. Hemen servisi arayıp durumu anlattım ve bana 1-2 gün geçsin kendine gelecek diye cevap verdiler. Bu süre içerisinde arızanın üstüne kompresör seste yapmaya başladı ve tekrar servisi aradım. Geldiler ve kaçak kontrolü yapacağız dediler. Neden diye sorduğumda; bana yaptığımız sistem temizliğinden dolayı gövdede zayıf bir noktada kaçak olmuş olabilir dediler ve gittiler. 2 gün sonra gelip taktıkları cihazıda alış hiçbir şey söylemeden biz sizi arayacağız deyip gittiler. Şimdi arıyorlar dolabınızı ücretli değişim yapacağız deyip ve 51.665 TL para istiyorlar. Garanti süreci içerisinde arızalanmış bir cihazı biz sorunsuz teslim ettik deyip sonra gelip servisin kendi yaptığı temizlik sonucunda gaz kaçağının oluşması benim hatam değil üstüne bir de garantiniz bitmiş demeleri de cabası. Evimde tüm beyaz eşyalarım ve televizyonum dahil Vestel marka iken yerli bir firmadan ve servisten bu şekilde mağdur olmak hiç hoş değil. Mağduriyetimin giderilmesini ücretsiz değişim yapılmasını ve sorunun ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

04 Aralık 2024 11:09 (Şikayetten 22 saat sonra)

08 Temmuz 2025 22:23
Kısa Sürede Bozulan Buzdolabı Ve Yetersiz Servis Desteğiyle Mağduriyet Yaşadım
Beray sonuçtan hiç memnun değil

Beray
13 Mart 2025 11:05