Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 00:04

Vestel markası puanlanmıştır!

Mağazadan satın aldığımız Vestel buzdolabı eve getirildiğinde üst kapakta ezik olduğu tespit edilip kapak istenileceği söylendi. Fakat o sırada gafletten buzdolabının arkasına bakmadım. Sonra buzdolabını temizleyip fişe takacakken arkasında da iki adet yumurta büyüklüğünde göçük olduğunu fark ettik. Ayrıca arka alt boş bırakılıp plastik koruma kapağı da mevcut değildi. Korkumuz buzdolabının gelirken düşme, çarpma gibi nedenlerden sonrasında daha büyük arıza çıkarma riski.

Ürünle ilgili değişim talep ettiğimizde yetkili servis tarafından rapor hazırlanıp fabrikanın onayına gönderildiği söylendi. Değişim yapılsa bile birkaç gün süreceği söylendi ki garantisi de yok değişimin. Elimizde fotoğraflar mevcutken Vestel fabrika onayı beklemek değil, hemen stoktan yeni bir buzdolabının bize teslim edilmesi gerekir. Vestel'in hatası yüzünden müşteri sıkıntı çekmemeli. Bayinin müşteri ilişkisi olumlu o konuda sorun yok fakat bu tarz durumlarda stoktan yeni buzdolabı müşteriye hemen verilebilirdi.

20 Aralık 2024 11:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
22 Aralık 2024 12:15

Buzdolabında şimdi de sürekli çalışma durumunu fark ettik. Cuma günü Manisa'dan aranıp sürecin hızlandırılacağı bilgisi verildi, bekliyoruz. Vestel bayisinden sıfır aldığımız buzdolabı darbe almış bir şekilde teslim edildi, ayrıca sürekli çalışma hatası da mevcut. Bakalım Vestel markası müşterisini kaç gün daha mağdur etmeye devam edecek.

26 Aralık 2024 00:42

Vestel tarafından SMS olarak gelen hizmet talepleri web sitesinden sorgulandığında sonuç da çıkmıyor. Ne hasarlı kapak için değişime geldiler, ne de geçen hafta Manisa'dan arayıp Buzdolabı değişim sürecini hızlandıracağız dedikten sonra tekrar iletişime geçtiler. Buzdolabı sürekli çalışır durumda ve sesi de hiç kesilmiyor, belli ki sadece darbe yemekle kalmamış başka problemler de oluşmuş. Bayiden satın alındığından beri 10 gün geçti ama Vestel sattığı ürünün arkasında durmuyor süreç uzadıkça uzuyor. İlk defa Vestel aldım ve yorumum Vestel pişmanlıktır!

Hanifi
Hanifi

Durum nedir

Vestel Buzdolabında Sürekli Donma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Yağız
03 Haziran 2025 23:53
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Aysel
09 Eylül 2024 14:45