Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 22:06

Vestel'den aldığımız, daha 2 yılı doldurmamış çift kapılı buzdolabı büyük bir takırtı ile bizi uyandırdı. Servisi aradık, motorun bozulmuş olabileceğini ama prosedür gereği önce azot gazı basıp 1 gün bekleyip diğer gün ölçüm yapılması gerektiğini, eğer düzelmezse değişim yapılabileceğini söylediler. Her şey gerçekleşti. Azot basılıp kontrol gerçekleşti. Sonuç olarak motorun bozulmuş olduğu sonucuna vardılar.

Servisten değişim talep ettik, fabrika arayıp değişim yapamayacağını, dolabın motorunu tamir edebileceklerini söylediler. Daha 2 yılını bile doldurmamış bir aleti değişim yapmayıp motoru tamir etmekle bizi oyalıyorlar. Bu kadar kısa sürede bozulmuş bir buzdolabını değiştirmek müşterinin hakkıdır. Yetkililere sesleniyorum, markanızın ardında durun ve buzdolabını değiştirin.

Motoru tamir edip 1 yıla kalmadan, üstelik garantisi de biterken tekrar bozulmayacağı ne malum? Bu sıcak günlerde bütün yemeklerimiz bozuldu, meyvelerimiz çürüdü, sebzelerimiz perişan oldu. Zararımızı kim karşılayacak? Bu kadar oyalamaya gerek var mıydı? İşiniz gücünüz ancak müşteriyi oyalamak. Kalite ürünü satana kadar değil, ürünü sattıktan sonra başlar.

Kalitenizi gösterin ve sıcak günlerde müşteriyi perişan etmeyin. Buzdolabımızı değiştirin. Motorun tamir edilmesini değil, ürünümüzün yenisiyle değişimini talep ediyoruz. Gereğinin yapılmasını yetkililerden istiyoruz. Bunlara rağmen sorunumuzu çözmezseniz ve ürünümüzü alıp yenisini getirmezseniz geniş çevremdeki herkese, bütün aile, akraba ve arkadaşlarıma markanızın ne kadar kötü olduğu konusunda internet üzerinde gerekli binlerce yorum yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Üstelik fabrika tarafından aradığımız zaman müşteriyle lakayıt bir şekilde konuşan ve çözüm bulmak yerine telefonu kapatmaya çalışan müşteri hizmetlerini yetkililere şikayet ediyorum. Ürünü satarken nasıl özeniyorsanız, servis ve garanti konusunda da aynı özeni göstermenizi tavsiye ederim. Kaliteli olun, sıradan değil.

05 Temmuz 2024 10:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Esra sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 18:41
"Sorunum çözüldü"

Gizem
24 Eylül 2023 15:00

Enise
15 Ağustos 2024 12:52
Vestel Buzdolabı Sorunu Ve Servis Mağduriyeti
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
30 Ağustos 2024 22:23