Vestel Buzdolabı Sr Hatası

05 Temmuz 2024 13:45

Vestel marka buz dolabım sr hatası veriyor. Geçen sene de aynı hatayı verdi 5000TL yakın para aldılar. Atölyeye götürdüler. Tam bir sene oldu ve dolap yaz ayının ortasında sr hatası veriyor. Yetkili servisi aradığımda 24 saat bekleyin sonra düzelir diyorlar ancak benim yaz ayında o kadar bekleyecek vaktim yok.
Yetkili servisin bu kadar umursamazlığı Vestel'i tercih ettiğime pişman ettiriyor.
Gerekli aksiyon alınmasını istiyorum.
Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

22 Temmuz 2024 13:16

Vestel marka buzdolabı 2020 yılından itibaren sürekli her sene arıza çıkartıyor. Her yetkili servisi aradığımızda 400₺ ücret alıyor. Servis geliyor arızayı yine para karşılığında onarımını sağlıyor daha sonra üzerinden 12 ay geçmeden dolap yine arızalanıyor. Her sene düzenli olarak Vestel yetkili servisi ile görüşüyoruz evimize uğruyor. Geçen sene azot kaçağı var denildi azot gazı basıldı daha kaçmaz sıkıntısız kullanabilirsiniz dediler. Bu sene daha yeni servis geldi ve yine azot gazı basılıcak dedi, gaz basma ücreti 1500₺ diye söyledi yetkili servis çalışanı. Buzdolabına geçen sene atolye de azot gazı basılmıştı. Bu sene yine gaz basılıcak diyorlar. Vestel her zaman tüketici de suç buluyor kendi ürününe asla ve asla kusur bulmuyor. Yetkili servisi sürekli para istiyor. Her şeye para istiyor. Vestel marka dan uzak durun, Vestel beyaz eşya gerçekten pişmanlık. Buzdolabının kapağını açmak bile para gerçekten. Almayın aldırmayın. Vestel sadece ürününün parasına bakıyor, tüketici ve müşteri memnuniyeti, ilgilenmesi asla yok.

08 Temmuz 2024 13:11 (Şikayetten 2 gün sonra)
Can
Can
22 Temmuz 2024 12:50

Hiçbir şey yapmıyorsunuz boşu boşuna buradan şikayeti kapatmak için cevap yazmayın. Sizin gibi şirket keşke olmasaydı da buzdolabımı almasaydım Vestel. Para tuzağısınız resmen, Buzdolabına binlerce lira verelim alalım dolap bozulsun her sene bir arızası çıksın yetkili servisi arayalım kapı açıp kapatma bedeli 400 ₺ alın. Sonra dolabın yok orası arızalı burası arızalı deyin öyle de para alın. Kendi ürettiğiniz ürüne hiç suç bulmayın zaten hep tüketicide suç bulun hep tüketiciden alın parayı sürekli para para bizim de bir sınırımız var. Rezil firmasınız kendi ürettiğiniz buzdolabının ne hatası olup olmadığını bilmiyorsunuz. Vestel pişmanlık dedirttiniz gerçekten. Sorumsuz para canlısı firmasınız.

İlknur
08 Ağustos 2023 18:11

Sertaç
02 Ekim 2024 20:17
Vestel Buzdolabımızın Tekrar Eden Arızası Ve Servis Sorunları
Vestel Buzdolabımızın Tekrar Eden Arızası Ve Servis Sorunları
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
06 Ağustos 2024 12:11