Vestel Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve Mağduriyet

16 Ağustos 2024 23:58

02/04/2024 tarihinde NFK72022 e gı Pro wıfı model Vestel buzdolabı bizlere hatalı olarak geldi. Ayıplı ve kusurlu mal gelmesinden dolayı cihazın değişimini talep ettik. Cihaz bir kez değiştirildikten sonra, değişimi yapılan cihaz gece yarısı aşırı bir şekilde ses yaparak evde traktör sesi varmış gibi gürültülü çalışıyor. Servisi aradığımızda, servis bizlere gece yarısı yapıyor, biz geceleyin müdahale edemiyoruz dedi. Servis arkadaşlara video göndermemize rağmen, servis arkadaşlar buraya geldiğinde bu sesle karşılaşmıyorlar. Kendim kemoterapi tedavisi görüyorum ve geceleri uykuya hasret kaldım. Mağduriyetim var, çoluk çocuk hepimiz şikayetçiyiz. İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyoruz. Madem ki böyle bir sıkıntı var, neden bu cihazları piyasadan toplatmıyorlar? Gelen teknisyen bizlere bunlar inverter olduğu için bu tür sesi yapıyor diyor, yani o da kendisini bu şekilde savunuyor. Cihazı satarken bu tür durumları müşteriye bildirseler zaten kimse bu cihazları almaz. Bir sefer ayıplı ve kusurlu mal geldi. İkincisinde de sabaha kadar bizleri uyutmuyor. Vestel pişmanlıktır. Sorun halen devam ediyor. Bir türlü çözüme kavuşmuyor, mağduruz, mağduruz, mağduruz.

19 Ağustos 2024 16:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Vestel Buzdolabının Gürültü Sorunu

Serhat
31 Aralık 2024 13:01
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı İade Süreci

24 Temmuz 2024 13:32

Vestel Ürünlerinin Bitmeyen Sorunları

Nurefşan
29 Ağustos 2023 14:44
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi

Fatma