Celal sonuçtan çok memnun

Vestel Buzdolabı Çöp Oldu

09 Temmuz 2024 19:41

Vestel buzdolabı aldım, ürünün garanti süresi biter bitmez dolabın gövdesinde kaçak oluştu. Gelen servis hiçbir şey yapmadı. Tamirin mümkün olmadığını ama yine de atölyeye götürüp bakmaları gerektiğini söyledi. Tamir olmazsa yeni buzdolabı yollayacaklarını ve yarısını ödemem gerektiğini belirtti. Bu süreçte dolabınızdaki kileri muhafaza etmek sizin sorununuz dediler. Eğer tamir edebilirlerse 7500 TL alacaklarını söylediler. Hiçbir servis formu vermeden 400 TL alıp gittiler. Özel servis çağırdım, baktılar ve gövdede kaçak olduğunu, tamirinin mümkün olmadığını söylediler. Şimdi ben Türk malı diye Vestel buzdolabı aldım. En kötü firmalar bile 10 yıl sorunsuzca çalışırken, ben her 3 yılda bir markanın kalitesiz ürün kullanımından dolayı kendi hatasını düzeltip ürünü değiştirmek yerine bana tekrar buzdolabı satmak istemelerine mi yanayım, kendi malımızın bu kadar kalitesiz ürün üretmesine mi yanayım, yoksa kurban etlerimin bozulmasına mı yanayım? Sırf bu yüzden 30 bin TL verip aldığım etlerim çöp oldu. Yasal mercilere başvuru yaptım. İlk ve son alışverişim Vestel'den, çevremdeki kimsenin de almaması için elimden geleni yapacağım. Bu kadar umursamaz bir markanın kendi hatalarını garanti süresine bağlayıp tekrar satış yapmak istemelerinin ve maddi kaybımın karşılanması için yasal süreç başlattım. Bizim markamıza yakışmıyor.

11 Temmuz 2024 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Temmuz 2024 22:21

Hala ne arayan ne de bir çözüm sunan var

16 Kasım 2024 21:03

Ürün yenisini ile değişti

Mert sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 11:53
Binnaz sonuçtan memnun değil

Binnaz
25 Kasım 2023 17:56
Vestel Buzdolabı Bozulması -Yetkililerin İlgisizliği
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Aralık 2023 17:59

Yusuf
15 Eylül 2023 19:56
Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

Ilgın
27 Eylül 2023 14:53