Vestel Buzdolabı Arızası 3. Kez Servis Gelmesine Rağmen Giderilmedi!

İbrahim
14 Haziran 2023 21:13

Vestel marka bir buzdolabımız var. Garantisi devam ederken dolabın soğutma özelliği bozuldu. Ramazan ayında rezil olduk. Dolaptaki tüm ürünler bozuldu. Çağırdığımız servis iki gün sonra geldi. Bir şeyler yapıp gittiler ve dolap çalıştı. Aradan 2-3 hafta geçti. Dijital gösterge arızası ile soğutma problemi tekrarladı. Tekrar servis çağırdık, gelen servis dolabın fişini çekip gitti ve 2 gün sonra onarım için geleceğini söyleyip gitti. Dolaptaki tüm ürünler yine bozuldu. İki gün sonra gelip tekrar parça değiştirip gittiler. Sorun yine devam ediyor ve tekrar servis çağırdık, ürünün onarımının yapılamadığı için değişim istedik. Servis geldi yine bir parça değiştirip gitti ve ürün halen aynı arızayı veriyor. Değişim için müşteri hizmetlerini arıyoruz size servis yönlendirelim, değişim için servis raporu lazım, yönetimin değerlendirmesi lazım, uygun görülürse değişim yapılır deniyor. Dolabın alarmı ötüyor, gece uyku uyutmuyor, gündüz rahat vermiyor, YKS'ye hazırlanan çocuğumuz var bu sorun yüzünden dersine odaklanıp çalışamıyor. Bir sürü problem.

21 Haziran 2023 15:17 (Şikayetten 6 gün sonra)

Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Garanti Süreci

Rüstem