Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Beyaz Eşyalarında Yaşadığım Sorunlar

17 Ağustos 2023 13:09

Yerli ürün artık Vestel değişti daha kaliteli desem de keşke eşimin sözünü dinleyip kapısının önünden dahi geçmeseydim. Bütün beyaz eşyalarımı büyük küçük Vestel'den aldım gelir gelmez bulaşık makinesinde kocaman bir vuruk çıktı. Dedik dış sacını değiştirelim dedik, ısrarla aramalarımıza rağmen 10 günde zor değiştirdiler. Sonrasında buzdolabının üzerine çamaşır makinesi enerji etiketini yapıştırmışlar, merak edip bir kaldırdım etiketin altında kocaman bir vuruk daha ve sesi o kadar çok yüksek çıkıyordu ki yatarken mutfak ve yatak odasının kapısını kapatmamıza rağmen yine de ses geliyordu. İşte orada Vestel'i seçtiğimin pişmanlığını yaşadım. Hemen yenisiyle değiştirelim dediler. Buzdolabını da aldılar malzemeler dışarıda birçok sebze meyvem çürüdü. Hala daha 10 gün oldu. Gelip değiştirecekler, satış sonrası hizmet kesinlikle çok kötü. Borsada da büyük düşüşler yaşamasının sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Siz de Vestel'den bir ürün alırken çok iyi değerlendirin.

15 Eylül 2023 10:40

Vestel den aldığım hem ürünlerden hem satış sonrası destekten hiç m3mnun değilim arkadaşlar bulaşık makinem üzerinde kocaman bir göçük ile geldi buzdolabımda yine kocaman bir göçük vardı ve uzerini enerji etiketi ile kapatmışlardı kurutma makinem çamaşırlarımın ipini koparıyor buzdolabım farklı bir buzdolabı ile değişti bulaşık makinemin saçını değiştirdiler farklı bir renk ile değiştirdiler satış sonrası destek kesinlikle vasat durumda siz sizi olun bu firmadan alışveriş yaparken bir kez daha daha düşünü

21 Ağustos 2023 11:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Vestel Kategorileri