Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Aspiratör Kurulumu Ve Şikayeti

26 Ağustos 2024 19:47

Edirne Vestel firmasından aldığım fırın ve aspiratör kurulumu için 26.08.2024 tarihinde teknik servis gelerek kurulum işlemini yaptı. Daha doğrusu aspiratör kurulumu ne tam yapıldı. Bir de üstüne videodaki gibi bir tarafı sabit diğer tarafta esneklik mevcut. Bir de Teknik servis bunun normal olduğunu beyan etti. Normal olmadığını söylemem üzerine teknik kayıt açtırdım. Ancak ekte ki arıza raporunda da adrese gelinmeyerek ürün normaldir diye tekrardan belirtilmiş. İlgili firmanın web sitesinde koşulsuz iade diye belirtilmesi üzerine Müşteri hizmetlerinden iade talebinde bulunduğumda ise teknik veya mekanik arıza dışında iade talebi bulunmuyor veya mağazadan alınan ürünlerde geçerli değil diye bilgi alıyorum. Web sitesinde mağazadan ürünler kapsam dışı olduğu bilgisi de paylaşılmıyor üstelik. Bu ürüne normaldir demek gerçekten ayıp artık. Ne arıza gideriliyor ne ürün iade alınıyor. Acilen ürünün iadesinin sağlanmasını talep ediyorum.

30 Ağustos 2024 14:10

Terbiyesizlikte her defasında zirve nasıl yapılır Vestel firmasi bir kez daha gösteriyor. 28.08.2024 tarihine randevu verilmesine dair mesaj geliyor. Bir çalışan olarak ona göre izin alıp gün boyu beklememe rağmen hiçbir gelen gideni artık geçin haber dahi verilmiyor ve aradan iki gün geçmesine rağmen hala hiçbir gelişmede olmuyor. Daha söyleyecek bir şey bulamıyorum tebrikler.

03 Eylül 2024 16:01 (Şikayetten 7 gün sonra)
04 Eylül 2024 17:02

Böyle bir firma ve müşteri temsilcisi olamaz olmamalı. Söylenecek söz bırakmıyorlar kendilerine. Az önce arandım ve ilgili ekte ki video da bariz bir şekilde görünen kusurlu ürün ile ilgili bir tarafı sabit ken diğer tarafının esnek oluşuna istinaden kullanımınızı engelleyen bir durum söz konusu değil cevabını alıyorum. Yani ortada bariz bir şey varken ondan bir şey olmaz gibi bir ifadeyle karşılaşmak tam da böyle bir firmanın müşteri hizmetlerine yönelik bir tavır. Ben ilgili ürünümün artık acilen iadesini talep ediyorum. Bir haftadan fazladır ne bir çözüm sunuyorlar ne de bir işlem yapıyorlar. Bravo gerçekten

Dicle
26 Temmuz 2024 13:16
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
17 Haziran 2025 15:44

Burak
23 Ekim 2025 10:00

Rümeysa
12 Aralık 2024 22:18
Vestel Servis Mağduriyeti: Eksik Parça Ve İlgisizlik
Vestel Servis Mağduriyeti: Eksik Parça Ve İlgisizlik
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
13 Aralık 2024 12:37