Levent sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 15:39

Vestel marka 7.4 KW'lık şarj istasyonu satın aldım. Topraklama değerini istedikleri seviyeye düşürdüm; ancak, kendi cep ölçüm cihazları her seferinde farklı değerler gösteriyor. Kendim profesyonel bir cihazla ölçüm yaptırdığımda ise değer, istenilen seviyede çıkıyor. Zemin etüdü yaptırdım ve zemin dört kamyon toprakla dolduruldu. Galvaniz plakalar ve çubuklar ile zemine gem tozu eklendi; fakat cihaz yine de çalışmıyor. Ya ölçüm aletleri bozuk ya da şarj istasyonu sadece 'topraklama değeri' diye yanıt veriyor. Vestel bu konuda çok yetersiz kaldı. Tüm bu işlemler faturalı ve belgelidir. Ayrıca, aracımın Togg olup olmadığını sordular. Hayır, değil. Eğer öyleyse, ilk ölçümde toprak değerinin hatalı olduğunu bildikleri halde neden kurulumu yapıyorlar anlamış değilim. Vestel'in bu çözümsüzlüğü ve bilgisizliği konusunda potansiyel alıcılara bilgi vermek isterim. Memnuniyetsizlik yaşamak istemeyenler için bu durumu paylaşıyorum.

08 Mayıs 2024 19:16

Vestel'in sattığı ürünün arkasında durmaması basit bir şekilde sorumluluktan kaçması. Araç şarj istasyonu çilesi devam ediyor. Ve Vestel geliyor bakıyor bizim alet sağlam bizim basit ölçüm aletimiz sizin elekterikcinizin profesyonel aleti yanlış. Ve sadece basit mesaj atıyorlar. Sakın sakın sakın uzak durun başka markalara bakın evet her cihazda sorun olur ama çözümsüzlük kabul edilemez. İstedikleri altyapı yokken kurdular hata. Daha sonra istenilen altyapı yapıldı belgelendi tekrar tekrar yinede olmuyor. Ama hep Vestel haklı uzak durun. Daha önce de yazdım yine yazıyorum cevap yine basit Vestel cevabı olacak hazır mesaj. Aylardır uğraşıyorum

profile profile
02 Mayıs 2024 13:48 (Şikayetten 22 saat sonra)
02 Mayıs 2024 19:45

Evet Vestel bugün çözüm için hemen cevap verdi teşekkür ederim. Tekrardan servis geldi. Bu sefer kendi aynı cihazlari ile topraklamayı başka değerde ölçtüler ve her seferinde başka değer çıktı. Şarj istasyonu arabayı şarja başlayınca değer fırlıyordu. Bu sefer teknik personel bu işle uğraşan bir yetkiliyi aradı cevap toprakta bir şey yok nöturde sıkıntı var servis yetkilisi bayağı bir uğraştı sağ olsun ama sonuç yok. Oda yapacak bir şey yok dedi. Çok hassaslar. Bu arada nöturde sıkıntı varmış ama voltaj hep aynı yani olmayacak bir durum. Evde her şey çalışıyor ama hassas Vestel maalesef. Bu arada başka şarj aleti aynı yerde arabayı şarj ediyor. Kısacası yine çözümsüzlük. Nedense Vestel cihazı çok hassas ve hep haklı. Şarj cihazını alalım bakalım yok. Neyse bu ilgisizlikle ve çok basit kaçış yollarıyla Vestel'den uzak durun size tekrar buradan devam eden yasal süreci yazacağım. Yapılan her şey kayıt altına resmi bir şekilde alınmaktadir. Devam eden süreci buradan bildireceğim

08 Mayıs 2024 19:01

Evet arkadaşlar tekrardan şarj istasyonu çilemiz devam ediyor bu da yeni değerler ancak Vestel başka bir. Cihazla deneyelim diyemiyor. Yollanan servis elemanı cep ölçüm cihazından emin olamıyor yanımızda pil değiştirip degisitirip deniyor. Vestel hüsran mi oluyor. Başka cihazlarla aynı yerde şarj edebiliyorum. Tekrardan söylüyorum Vestel desteği sıfır çözüm yok tek söylenen hep onlar haklı araban Togg mu? Hüsran pişmanlık harcanan maddiyat 4 şarj cihazı alır. Hepsi faturalı. Bu arada ölçüm yapılan cihaz kayıtlı kalibrasyon yapılan bir cihaz resmi belge veriliyor değer için

Durali

Sorununuzu çözebildiniz mi acaba?

Ali

Merhaba, Bahsedilen problemlere karşı geliştirdiğimiz üründe akıllı algoritma sayesinde şebeke dalgalanmalarını düzenleyerek bu problemi ürünümüzde aşmış bulunmaktayız. Bahsetmiş olduğunuz probleme benzer problemleri Temelli/Ankara da bir şantiye de yaşıyordu (çeşitli marka ve modellerde.). İnternette biraz araştırma yaparsanız benzer problemi Türkiye'nin çeşitli yerlerinde de farklı markalarda da olduğunu göreceksiniz. Ayrıca geliştirdiğimiz bir diğer özellik ise elektrik kesintisi yaşamanız durumuna karşı 5 saate kadar şarj durumunu koruyarak elektrik geldiğinde otomatik şarja başlamasıdır. Etcsarjcom adresinden daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Teşekkürler

Vestel 22kw Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Problemi

Fatih
04 Kasım 2023 14:30
vestel-22kw-elektrikli-arac-sarj-istasyonu-problemi-1.pdf

Vestel Her Şey İmkansız Ec004 Şarj İstasyonu

Buğra
27 Mayıs 2024 15:26
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
11 Aralık 2023 12:23