Orhan sonuçtan çok memnun

Vestel 65Q9900 65'' 164 Ekran 4K Smart QLED TV Donuyor

30 Ocak 2024 14:37
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler Vestel”

Bundan 1 -2 ay kadar önce Vestel Bartın Kozcağız Karamanlar Bayisinden Vestel 65QA9700 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD Android TV satın aldım. 27 bin Kusur Para verdim. TV Fabrikadan Adresime geldi. Servis Kurulumu yaptı gitti. Sonrasın da TV de donma Kanal değiştirme gibi sorunlar oluşmaya başladı. Servis açtırdım servis Arıza Kayıt Numaram 8100056568 ilk gelen servis yazılım güncellediğim güncelleme attı gitti. Fakat sorun devam etti. Yeni servis kaydı açtım. Bu sefer kumadan değiştirdiler. Sorun yine devam etti. Sonra üçün CÜ servisi açtım. Üçüncü servis Fabrikadan yeni yazılım ling istedi. Onu denediler TV Yazılım Kabul etmedi hata verdi sürekli, Servis de çözemedi sorunu. Değişim istedim. Talebi ileteceğiz dediler, sonrasında servis aradı TV alacağız. İnceleceğiz dediler. Kabul etmedim çünkü 1 2 aylık TV içini neden açtırayım ki, değişim istedim. Servis Parça değişimi ve inceme yapmak için ısrar edip duruyor. Vestel gibi bir makarnanın Sattığı malın arkasında durmaması Müşterisini mağdur etmedi düşündürücü. Sorunum çözülmeyecek gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

31 Ocak 2024 10:05 (Şikayetten 19 saat sonra)

06 Şubat 2024 16:04

Ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler Vestel

Uğur
17 Temmuz 2025 13:03
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV Donuyor Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

22 Nisan 2025 09:57
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
12 Ekim 2024 13:43
"Şikayetimi çözüme kavuşturduğunuz için medya sorumlularına ve ekibinize teşekkür ederim. Servis elemanlarının profesyonelliği için hepsine teşekkürlerimi iletin lütfen. İyi çalışmalar."

Vestel Kategorileri