Vestel 32FA9510 TV Şikayet

Ahmet
04 Aralık 2023 14:08

Merhabalar,
TV seyretmeyi seven annem için Vestel markasına güvenerek, 32FA9510 modeli TV yi satın aldım. Ancak oldukça pişmanım. TV özelliklerini incelediğinizde çok hoşunuza gidecek faydalar görünmesine rağmen bu satın almayı yaptığımız için çok pişmanım.

Çünkü; Kumandanın bir tuşuna bastığımızda TV nin bu komuta tepki verme süresi oldukça geç. Beklerken acaba basamadım mı, basmadım mı, kumanda mı bozuk, pili mi bitti diyorsunuz. Hatta tuşlara birkaç kere basmak ihtiyacı duyuyorsunuz. TV başında sıkıntı ile bekliyorsunuz.

Eğer Vestel ürününe güveniyorsa bize ne yapacağımızı söyleyin lütfen. Yoksa paramı çöpe attığım hissiyatından hiç kurtulamayacağım.

Ahmet K***

05 Aralık 2023 11:54 (Şikayetten 21 saat sonra)

Savaş sonuçtan çok memnun

Savaş
10 Mayıs 2024 19:30
"Çok teşekkür ediyorum arızalı olan kumanda değiştirildi biraz ön yargılı davrandım Vestel servis çok kaliteli çok ilgileniyorlar Vestel'i Tercih ettiğim için çok hissediyorum kendimi buradan teşekkür ediyorum İyi çalışmalar diliyorum İlginiz için de çok teşekkür ediyorum Vallahi helal olsun böyle beklemezdim bu kadar kaliteli geri dönüş sağlayacağınızı beklemezdim ön yargılı davrandığım için özür dilerim"
Naci sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Android TV Kasma, Resetleme Sorunu

03 Ocak 2024 11:22

Kardelen
01 Nisan 2024 14:20

Televizyon Siparişim Bir Ayı Buldu Teslimat Gecikmesi Mağduriyet Yaşatıyor

Kenan
22 Eylül 2025 21:12
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
25 Temmuz 2024 14:30