Naci sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Android TV Kasma, Resetleme Sorunu

03 Ocak 2024 11:22

Yaşadığımız 6 Şubat depremi nedeniyle Kayseri'deki bir yakınımız bize 32FA9510 serisi Vestel Android televizyon hediye etti. Kurulumundan itibaren kasma, ekran kayma, reset atma sorunları yaşadık. Defalarca Vestel com web sayfası üzerinden Canlı destek alarak çözüm için uğraştık hiç birinde çözüm bulamadık daha sonra teknik servise yönlendirdiler birinci defasında teknik servis telefonla arayıp televizyonu açma kapama şeklimizi sordu ve bir öneride bulunarak sorunun giderileceğini söyledi fakat öyle olmadı problemler devam etti. En son Aralık ayı son haftasında tekrar müracaat ettik servis elmanı geldi durumu gördü cihazın atölyeye gitmesi gerektiğin söyledi ve götürdü 7 gün sonra cihazımızı getirdi. Ne işlem yapıldığını sorduğumda cihazda sorun olmadığını yazılım güncellemesi yapıldığını bazı sorunların Android TV olmasından kaynaklı olabileceğin bir sorun olduğunda videoya çekmemizi söyledi. Cihazı kurdu gitti. Sormak isterim başka markaların Android TV leri neden böyle değil. Anlık olarak oluşan sorunları nasıl videoya alacağım. Cihaz bir anda resetliyor veya kasıyor siyah ekran nesini nasıl videoya alacağım. Daha 1 yıl bile olmayan bu cihazı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Cihazın Smart modeli ile değiştirilmesini talep ediyorum. Ama dinleyen yok Cihaz seri numarası: 8945801 200 180 Telefon numaram 0535*****79 Sorun devam ediyor

03 Ocak 2024 16:44 (Şikayetten 5 saat sonra)

04 Ocak 2024 16:10

Müşteri temsilciniz aradı ve cihaz sağlam dedi. Bende videosunu yayınlıyorum bakın sağlam mı? Değil mi?

04 Ocak 2024 16:27

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bunu bilin

08 Ocak 2024 12:15

Tekrar servis geldi bir takım testler yaptı TV nin sağlam olduğunu söyledi ve ortak anten kullanımdan olduğunu belirtti gitti. Sonuç ne oldu dersiniz sorun devam etti. Fakat çözümü ben buldum. Android TV kumandası yerine Vestel Smart TV kumandasını kullanınca her şey normale döndü. Yani kasma, resetleme sorunu bitti. Sebep kumanda imiş kumandanın bir tuşuna basınca sanırım defalarca sinyal gönderiyor oda kasılmaya neden oluyor. Vestel in bana bir kumanda borcu var. Bulduğum çözüm nedeniyle de teşekkür borcu var.

Reyhan sonuçtan çok memnun

Reyhan
21 Ocak 2025 16:32
"Servisleri ararken gerçek servis numaraları olduğundan emin olunuz. Markanın hemen iletişime geçmesi memnun bıraktı. Teşekkürler..."
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
14 Aralık 2023 12:23
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Android TV LNB Sorunu

Beyza
13 Şubat 2024 13:17

Zeynep
13 Haziran 2024 15:55
Osman sonuçtan çok memnun

Osman
10 Temmuz 2024 00:34
"Vestel Yetkili Servisi Bayisi ve Genel Müdürlüğü Teşekkürler Sorunumu Çözdüler Ücretsiz bir Şekilde Tamirini Yaptılar Teşekkürler bu Süreçte Yetkili bayi bayi ve servise çok teşekkürler"
Vestel Kategorileri