Yanıltıcı Geçiş Süreci Ve Mağduriyet

Yanıltıcı Geçiş Süreci Ve Mağduriyet
Emirhan
22 Aralık 2024 04:03

12 aylık Turkcell faturalı hattımın sözleşmesinin bitmesine 4 gün kala müşteri hizmetlerini aradım ve yeni bir sözleşme yapmak istemediğimi, askere gideceğim için kullanamayacağımı ve faturasız hatta geçmek istediğimi söyledim. Tabii ki her zamanki gibi zorla bir sürü kampanyalardan bahsettiler. İstemediğimi söyledim. Onlar da başvurunuzu aldık, 96 saat içinde faturasız hatta geçiş sağlayacağız dediler. Benim de kontratımın bitmesine 96 saat kaldı, yani 1 gün geçse benim tarifem 270 TL'den 600 TL olacak ve bana onu ödetecekler. Bu yüzden 4 gün önceden başvurumu yaptım. Ertesi gün beni arayıp şu an faturasız hatta geçiş sağlayabilirsiniz ama gördüğüm kadarıyla kalan kullanımlarınız var, boşa gitmesin isterseniz geçişinizi akşam yapalım dedi müşteri temsilcisi. Ben de tamam, akşam geçiş sağlayın dedim ve kapattım. Aşağıdaki mesaj geldi: Faturalıdan faturasıza geçme işlemim iptal edilmiş. Ben işlemi iptal etmek istesem zaten ben ararım, siz beni arayıp kelime oyunu ile iptal ettirdiniz. Tekrar müşteri temsilcisini aradığımda, siz iptal etmişsiniz, isterseniz yeniden başvuru yapabiliriz, 96 saat içinde onaylanır dedi. Olayı anlıyor musunuz? Benim kontratımın bitmesine 2-3 gün kala iptal edip tekrar başvuru yaptırıyorlar ve 4 gün bekleyeceğim, sırf kontrat bittikten sonra bana pahalı tarifeden 1 gün de olsa devam ettirecekler. Ben böyle bir sistem görmedim. Gerekli bütün yerlere şikayetimi yapacağım, Tüketici Mahkemesi'ne de CİMER'e de şikayette bulunacağım.

22 Aralık 2024 08:00 (Şikayetten 3 saat sonra)

23 Aralık 2024 10:49

Merhaba Emirhan Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:11
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
28 Ağustos 2023 12:26
Turkcell'in Faturalı Hatta Geçiş Yaptırmaması.
Turkcell'in Faturalı Hatta Geçiş Yaptırmaması.
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
13 Kasım 2023 13:47
Renkli sonuçtan hiç memnun değil

Renkli
24 Nisan 2024 15:30
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
12 Ocak 2024 21:08