Seca sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Ücretsiz Dediği Çağrı Bekletme Ücretiyle Şaşkınlık

30 Aralık 2024 21:26

Turkcell çağrı bekletme özelliği için 13.90 TL aylık ücret talep ediyor. Sitelerinde *43# ile ücretsiz yapabileceğimizi söylüyor. Yaptım bu şekilde ancak arayan kişi meşgul olarak görüyor ve ben de arayanı görmüyorum. Turkcell Uygulamadan özelliği açmak istediğimde ise 13,90 TL aylık ücret istiyor. Hem ücretsiz diyor hem de ücret istiyor. Daha önce Vodafone ve başka bir hat kullandığımda böyle sıkıntı yaşamadım. Turkcell'e geçtim maalesef bu sıkıntıyı yaşamaya başladım. Hattı Vodafone olan başka arkadaşımla *43# ile denedik o başkasıyla konuşurken ben aradım ve ekranında çıktı benim arıyor olduğum. Ama benimkinde çıkmıyor. Turkcell bu saçmalık nereden çıktı simdi bugüne kadar öyle bir şey yoktu bu da yeni Moda mi kimin aradığını göremiyorum. Eskiden görünüyordu ama simdi ücretli mi oldu. Lütfen sorunu çözün

30 Aralık 2024 22:09

Benimde şikayetimi çözün lütfen meşgul ken arama gelmiyor bana ücretli olmuş sözde ama sitelerde ücretsiz diyor bu sorunu çözün diğer hatlar öyle değil ama bir Turkcell böyle olmuş çok denedim ama olmadı müşteri hizmetlerini bile aradım sorunumu çözemediler.

30 Aralık 2024 21:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Aralık 2024 21:45

Lütfen sorunu çözün ailemizde herkesinki oluyor sadece bir hat tek olmuyor müşteri hizmetlerini aradım 13.90 TL diyor çok saçma

31 Aralık 2024 15:03

Değerli Müşterimiz, Sizi 31.12.2024 tarihinde 2 kez aradık ancak ulaşamadık. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

31 Aralık 2024 15:11

Tekrar arayın lütfen görmedim kusura bakmayın

31 Aralık 2024 15:22

Turkcell uygulamasına girdim hala aynı 13.90 TL yazıyor

İsmail
10 Aralık 2024 05:50
Tolga sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 05:46
"Şikayetim çözüldü teşekkür ederim"
Erdinç sonucu yetersiz buldu

Erdinç
28 Haziran 2024 04:36
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Çağrı Bekletme Çelişkisi: Ücretsiz Diyor, Ücret Alıyor!

Abdurrahman
09 Mayıs 2025 17:40