Turkcell'in Kampanya Taahhüdünü Yerine Getirmemesi

Turkcell'in Kampanya Taahhüdünü Yerine Getirmemesi
03 Aralık 2024 22:07

18 Kasım 2024 tarihinde 553 8xx xx xx numaralı telefonumu Türk Telekom'dan Turkcell'e numara taşıdım ve geçiş yaptığım paket Altın Festival 20 GB paketiydi, aylık ücreti 310 TL'ydi. 3 Aralık 2024 tarihinde Turkcell Büyük Festival 20 GB tarifesini 235 TL'den satışa sunmuş. Tarifenin açıklamasında "03.12.2024 tarihi itibarıyla son 30 gün içerisinde yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneleri kampanyadan faydalanma taahhüdünde bulunmaları durumunda, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık sabit ücretinde indirim verilerek paketten faydalanacaklardır." yazmaktadır. Ben de son 30 gün içerisinde numara taşıyarak Turkcell Faturalı'ya gelen müşteri olduğuma göre bu yeni kampanyanızdan yararlanmam gerekiyor. Bunun aksini iddia ediyorsanız şikayetimin altına belgeleyin. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bu yeni kampanyadan faydalanamayacağımı ve Büyük Festival 20 GB tarifesine geçemeyeceğimi belirttiler. Turkcell yazdığı verdiği taahhüdün arkasında durmayıp son 30 gün içerisinde numara taşıyıp Turkcell Faturalı'ya gelenleri bu kampanyadan yararlandırmıyor mu? Söylediğiniz gibi son 30 gün içerisinde numara taşıyarak Turkcell faturalıya gelen müşteriyim. Turkcell Altın Festival 20 GB paketindeki hattımın yeni başlayan Büyük Festival 20 GB tarifesi olarak değiştirilmesini talep ediyorum ve bunu da yapmak zorunda olduğunuzu belirtiyorum. Bunu ben demiyorum, siz yazmışsınız yapacağım diye. Saygılarımla.

03 Aralık 2024 22:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Aralık 2024 10:23

03 Aralık 2024 19:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 02:11

10 Aralık 2024 14:29