Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 13:49

16.07.23 tarihinde Nata Vega AVM içerisinde bulunan Turkcell mağazasına internet ve dağıtıcısı ürünü Superbox GO cihazı araştırmak için gittim. Kampanya olduğu söylenerek yeni hat ve cihaz alımında 3 adet şarj cihazı hediye edileceği gerekçesiyle ürünleri satın aldım. Banka kartım ile yaptığım ödemenin evde kontrolünde, şarj cihazlarının ücret olarak 406,52 TL, 400,00 TL ve 395,00 TL olarak tahsil edildiğini gördüm. Durumu mağazaya bildirdim ancak ürün sinyal verdiği ve kutunun açıldığı gerekçesi ile ürünlerin iadesi kabul edilmedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. 29.08.23 tarihinde Superbox cihazının bataryası kısa sürede bitmeye başladı ve durumu TIM Uğurmumcu şubesine servise gönderilmek üzere bildirdim. Genpa makbuzu tarafıma verildi ve ürünün Genpa'ya ulaşmadığı bilgisi verildi. Ancak daha sonra bir bayan personelin araştırması sonucu ürünün KVK'ya gönderildiği ve oraya gitmem gerektiği söylendi. 11.11.23 tarihinde KVK, IMEI numarası 359652100427744 olan cihazın tamiratının yapılmayacağını ve doğrudan yeni bir cihazla değişim yapılmadan ücret iademin hesabıma yapılması için bir form imzalamam halinde 7 iş gününde iade olunacağını söyledi. Ancak 7 gün geçmesine rağmen KVK ile iletişime geçtiğimde sürenin uzayacağı ve 29.11.23 tarihinde hesabıma yatırılacağı bildirildi. Aldığım Turkcell hattını cihaz olmadan kullanamayacağım için ödemesini yaptığım 0531*****97 numaralı hattı iptal etmek zorunda kaldım. Yeterince mağdur oldum. Bu duruma bir son verilmesi gerektiğini düşünüyorum ve haksız yere alınan para ile yaşadığım mağduriyet için haklarımı helal etmiyorum.

21 Kasım 2023 13:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2023 14:31

Bu belge servise verilen ürünün akıbeti araştırılması

21 Kasım 2023 14:41

Merhaba Yusuf Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

21 Kasım 2023 17:24

3 adet hediye şarj aleti hediye denilerek ücreti tarafımdan tahsil edildiği farkına varmam neticesinde 1200 TL'ye yakin bir ücreti ne diye kabul edeyim şarj aleti ihtiyacım yokken iadesi için önce bayi bayi kabul etmeyince yasal sure içerisinde (1 Bir gün) ret ettiler sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurum oldu cihaz arızası sonradan oluştuğundan KVK ya gönderdim fakat onlarda para iadesi dedi ve süre uzadı yeterince mağdur edildim Turkcell abonelerine böyle mağduriyet yaşatması hiç hoş olmadı ve hat, sim, ücreti vs içinde hak kaybım oldu faydasını görmediğim bir cihaz için yetkililerin sorunu çözmek için yoksa konuyu yargıya intikal ettireceğim 3 firma için

Mecit sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 11:38

Doğan
19 Haziran 2023 10:51

Hülya
12 Ağustos 2023 23:42
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Superbox GO Cihazı Arızalı, Ne Tamir Edildi Ne De Değiştirildi

Burhan