Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Modem Dayatması

Hüseyin
07 Ekim 2023 14:17

Kullanmakta olduğumuz Superbox internet bağlantısının güvenliğini sağlamak için mevcutta bulunan Huawei marka B618s-22d model cihazın içerisindeki ayarlardan 'Köprü Modu' nun aktif hale getirilerek bağlantının Firewall tarafından yönetilmesi işlemi yapılmaya çalışıldı ancak modem içerisinde 'Köprü Modu' aktif hale getirilip ppoe ayarlarından kullanıcı adı ve şifre kısımları Turkcell destek personelinden alınmış olan ' ' Mbps olarak doldurulmuş olmasına rağmen bağlantı sağlanamadı. İnternet üzerinde yapılan araştırmalarda mevcut modemin Köprü Modu nun sorunu olduğu defaaten anlaşılmıştır. Müşteri hizmetlerinden cihazımızın yeni güncel bir model ile değiştirilmesini istedik. Müşteri hizmetleri bizi dinleyip sorunumuzu çözmek yerine ezberlediği metinleri defalarca tekrarladı. Basit bir güncelleme ve modem değişikliği yerine neredeyse bize aboneliği iptal etmemizi önerdi. Biz kendimiz modem satın alalım dedik ama Superonline onu da kabul etmiyor. Tüketici Hakları'na saygısız tekel oluşturmuş bu şirketler hizmet vermek yerine bizleri kendi paramızla cezalandırmaktadır. Kurumsal internet sistemlerini bulmak online işlemlere girip bir işlem yapmak imkansız hale getirilmiş.

07 Ekim 2023 14:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Ekim 2023 14:24

Merhaba Hüseyin Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Hüseyin
07 Kasım 2023 16:28

Firewall kurulumu için gerekli modem wan şifremiz Turkcell tarafından bizimle paylaşılmıyor. Bu sebeple Superbox üyeliğimizi iptal edip başka bir internet sağlayıcıdan hizmet almaya karar verdik.

Orkun sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 13:13
Turkcell Superbox Mağduriyeti
Turkcell Superbox Mağduriyeti
Utku sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 17:44
Turkcell Superbox 5 Gündür Modem Değiştirmeye Gelmiyor
Turkcell Superbox 5 Gündür Modem Değiştirmeye Gelmiyor
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 17:38
Turkcell Superbox Mağduriyeti Hakkında
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 23:13
Turkcell Kategorileri