Turkcell Superbox Ek Paket

Turkcell Superbox Ek Paket
12 Mayıs 2024 22:14

5343****45 numaralı Turkcell Superbox data hattıma ek paket olarak 200 GB internet aldım. 22.05.2024 tarihinde ek paketim sona erecektir. Ek paketimde 30 GB internetim kaldı. 10.05.2024 tarihinde ana paketim yenilendi ve ek paketimde kalan son 30 GB internetimin kullanılması gerekirken ana paketten internetim azalıyor. 450 TL para verdim 200 GB ek paket aldım. Turkcell'i aradım ama olumlu hiçbir cevap alamadım Z***** hanımdan, dalga geçer gibi konuyu toplantıda dile getireceğim dedi. Kalan kullanımlarımın önce ek paketimden düşmesini daha sonra ana paketimden düşmesini istiyorum. Bu konu ile ilgili titizlikle ve ivedilikle işlem yapmanızı istiyorum. 537 ******76 numaralı hattımdan bana ulaşabilirsiniz

13 Mayıs 2024 08:07 (Şikayetten 9 saat sonra)

13 Mayıs 2024 09:01

Merhaba Aykut Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

13 Mayıs 2024 13:48

Merhaba Aykut Bey, Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Paketlerinizin kullanımında öncelik sırası paketlerin içeriğine ve son kullanım süresine göre otomatik olarak belirlendiğinden önceliklendirmede değişiklik yapılamamaktadır. Turkcell uygulamamızdan paketlerinizin durumu kontrol edebilir; hangi tarih ve saatte ne kadarlık bir veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Aykut
13 Mayıs 2024 19:14

Vermiş olduğunuz otomatik mesajlar işe yaramamıştır ve ek paketim yerine ana paketimden internet gitmektedir 1 ay sonra taahhüdüm gittiğinde yenilemeyeceğim

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
30 Ağustos 2024 14:04