Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell SMS İletim Sorunu Ve Ekstra Ücretler

23 Kasım 2024 17:58

Turkcell hattım ile 15 Kasım tarihinde salla kazandan internet hediyesi aldım. Ertesi gün interneti kullanımı yaptım ve gece saatlerinde hem Salla Kazan'ın bittiği hem de hattımdaki 8 10 GB internetin bittiği şeklinde mesaj ulaştı. Yani Salla Kazan daha öğle saatlerinde bitmiş ama SMS iletilmemiş sonrasında da otomatikman kendi interneti kullanmaya başlamışım. Bu olduğunda da henüz paketin yenilenmesine 25 gün var. Turkcell in zamanında SMS göndermemesi nedeniyle internetsiz kaldım. Konuyu çözmeleri için şikayet kaydı bıraktım ve bunu da çözmeleri 1 hafta sürdü. Doğal olarak bu süre zarfında ekstra paketler kullandım. 1 hafta sonra arayanlar problemin doğru olduğunu ve mutabık kaldığımızı söylemelerine rağmen sadece ekstra 1 paketin bedelini iptal ettiklerini söyledi. Sonuç olarak doğru şekilde SMS göndermediği için hem kendi 8 GB internetimi bitirmişim hem de ekstra dan 3 tane paket bedeli ödemek zorunda bırakıldım. Salla Kazan tüketimlerinin SMS lerini doğru şekilde atsa bunların hiçbiri yaşanmayacaktı. Turkcell vatandaşı kopartmaya devam ediyor.

23 Kasım 2024 17:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Kasım 2024 10:08

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

22 Temmuz 2024 12:19

04 Eylül 2025 21:09

Çiçek
10 Temmuz 2023 16:53
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
01 Kasım 2023 13:09
Ahmet sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2023 03:42
"Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ilgili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Aşım tutarı faturamdan iptal edildi."
Turkcell Salla Kazan Kampanyası Mesajı Gelmedi Faturam Ek Aşıma Düştü

Turkcell Kategorileri