Ali sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell GBT Yaptırmak Daha Kolay...

27 Kasım 2023 22:13

Superonline bağlantı hızımı yavaşlatmışlar internete giremedim toplantı kaçtı. Neyse 2 dakika ödeyeyim dedim mesajlarda abone no müşteri no bilmem ne no ama faturaya gitmiyor borç sorgulatmak için istediğini numarayı bulamıyorsun. Superbox ım la alakalı bilgi almak istiyorum adım t. C. Baba adı fatura adresi... Ya ben iş adamıyım hangi adres gece onu mu arayacağım. Neyse derken toplantı kaçırdık. Ben çok profesyonel olduğunu düşündüğümden her ay binlerce lira fatura ödüyorum adım ona Black Platinum üyesiyim... Gerçekten o kurumsallığa bu amatörlükler hiç yakışmıyor. Ben iş adamıyım problemlerimi halletmek için Turkcell in yetersiz personellerine 30 dakika ayıramam. Para=zaman

27 Kasım 2023 22:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Aralık 2023 10:06

07 Aralık 2023 12:21

Merhaba Ali Melih Bey, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 15:28
Elif sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 15:07

10 Aralık 2023 00:42
Turkcell İnternet O Kadar Hızlı Ki Sanki Yok

Turkcell Superbox İnternet Çözülemeyen Ve Destek Sağlanmayan Sorunum

12 Nisan 2024 15:12
Turkcell Superbox İnternet Çözülemeyen Ve Destek Sağlanmayan Sorunum
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
11 Temmuz 2024 14:52