Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Deprem Konutlarında Turkcell Şebeke Sorunu

22 Ağustos 2024 12:15

Mevcut yapılan deprem konutlarında TOKİ'de ikamet etmekteyiz. Turkcell şebekesi evde hiç çekmiyor. Yetkililerden öğrendiğim Turkcell in baz istasyonu yokmuş burada. Etap etap toplam 5000 konutun olduğu bir yer. Diğer operatörler baz istasyonu çalışmasına başlamış bile. Bende Turkcell müşteri hizmetlerini aradım baz istasyonu talebinde bulundum. Tabi talep açmamak için türlü bahane sundu temsilci, ısrarlarım sonucu 169339465 talep numarası ile kaydımı aldılar. Tek ben Turkcell kullanmıyorum çevrede bir sürü kullanan var hiçbiri çekmiyor. Talebime yanıt olarak yatırım programımızda değildir. Mesajı geldi. Diğer operatörler müşterisini kaile alıp baz istasyonu çalışması yaparken kiralama yoluna giderken, koskoca Turkcell müşterilerini kaile almayıp hizmet sunmamaktadır. Gerekirse tüm konutlardaki kullanıcılar ortak bir karar alıp Turkcell aboneliğimizi iptal edeceğiz. Turkcell'e yakışan deprem bölgesindeki bir sürü insanın yaşadığı deprem konutlarında bu problemi çözmesidir.

22 Ağustos 2024 12:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Ağustos 2024 12:55
22 Ağustos 2024 12:58

Evet zaten müşteriyi mağdur ettiğiniz mesajı paylaştım. Diğer operatörler çalışma yaparken Turkcell müşteriyi cepte mi görüyor. Veremediğiniz hizmetin parasını alıyorsunuz. Anlaşıldı toplu iptaller gelecek sizin bu yaptığınız mağduriyete karşılık Turkcell tamamıyla pişmanlıktır.

30 Kasım 2023 10:46

05 Haziran 2024 14:23
Turkcell On Senedir Çözülmeyen Şebeke Sorunu

25 Kasım 2023 16:02

Ramazan
25 Aralık 2024 20:26
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
14 Kasım 2024 13:53