Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom Tuzla Cami Mahallesi İnternet Çilesi

Türk Telekom Tuzla Cami Mahallesi İnternet Çilesi
29 Şubat 2024 19:16

Tuzla Cami mahallesinde ev interneti için 22/02/2024 tarihinde Türk Telekom'a kesilen internetim için arıza kaydı açtırdım. Ertesi gün geldiler ancak arızayı gideremediler. Bugün 29/02/2024 ve arıza üzerinde ekipler çalışıyor düzelince bildirilecek diye mesaj atmaktan başka hiçbir şey yapmadılar. Çevrede ne çalışma var ne bir hareket. Faturamız işliyor ancak hizmet yok. İşin kötüsü ne zaman verileceğide belirsiz. Dalga geçer gibi telefona 2GB internet tanımladılar. 100 MBS olan olan taahhüdümün gereğini zaten hiç sağlıklı bir şekilde alamadım. Bu durum böyle devam ederse kusurlu hizmetten dolayı gerekli mercilere baş vuracak ve gereğini yapacağım.

03 Mart 2024 17:01

Bu platformdan cevap dahi dönmeyen Türk Telekom'a zar zor ulaştım ve müşteri temsilcine durumu bildirdim. Onlar bana değil ben onlara ulaştım. Ekipler ile iletişime geçip size durumu bildireceğiz dediler. Bugün aradılar veeee ekipler ile görüştüklerini internetini 14 gün sonra vermeyi düşündüklerini söylediler. Buradan Tuzla Cami Mahallesi Ova sokakta oturan ve interneti olmayan herkes bilsin ki 14 gün daha (o da tahmini) internet için bekleyecek. Bu arada tüm Ova sokak boyunca kazıılan tek bir yer gören var mı? Kablo arızası varmış. Eğer kazmadan tamir etme becerileri varsa tam 11 gündür meğerse tamir ediyorlar dı ve biz anlayamamışız. Bu arada vermedikleri internetin faturasını bir güzel kestiler. Mecburen aldığımız mobil internet paketleri ve internete güvenerek abone olduğunuz dijital platformların faturaları da eklendi. Ben de en kısa zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne giderek gerekeni yapacağım.

04 Mart 2024 09:58

Türk Telekom müşteri hizmetlerinden arandım. 17/03/2024 tarihine kadar arızanın tamiri sürecekmiş. Yani bir 14 gün daha internet yok. İnternet hizmeti veremedekleri günleri faturadan düşeceklermiş. Bu mağduriyetimizi giderir sanıyorlar. Dijital veri kaynaklı her şeyimiz iptal. Ekstra aldığımız ve alacağımız mobil internet ücretleri de Bonus. Ama sevinebiliriz lütfedip faturadan düşecekler. Bu verdikleri tarihe uymaları için iş duaya kaldı. Çünkü alternatif yok. Altyapı ellerinde.

17 Mart 2024 15:48

Bugün 17/03/2024. Bugün itibari iletürk Telekom'un bana söylemiş olduğu süre doluyor. Yarın hala internet bağlantım sağlanmamış olursa doğruca Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vuracağım ve şikayette bulunacağım. Elimde var olan belli aralıklarla gönderilmiş arıza kontrollerinin yapıldığı ve arıza giderilince haber verileceğine dair artık sinirimi bozan tüm mesaj mesajları iletecek ve gerekeni yapacağım. İstanbul'da böyle saçma bir durumu yaşadığıma ve internet bağlantısına ulaşamadığıma inanamıyorum. Bir ay olacak ve ekipleriniz ne arızayı ne de çözümü bulamadı mı?

Gülgün sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 15:56

22 Mayıs 2024 18:00