Türk Telekom M2M Hatlarda Apn Sorunu. İnternet Kesintisi

Murat
09 Eylül 07:16

Cumartesi saat 01.20 civarı tüm Telekom M2M hatlarımızdan veri akışı kesildi. Hafta sonu sadece müşteri hizmetlerine ulaşabildim. Ama müşteri hizmetinin de bilgisi yok. 50 yaşındayım. Böyle komik ve rezil hareket olamaz. Bana, şirketimize, sorumlu olduğum müşterilerime ve rapor verdiğim Sağlık Bakanlığına rezil olduk u apn kesintisine onay veren veren. Binlerce hattı durdurun diyen, Türk Telekom'un müdürüne ulaşmaya çalışıyorum. Bugün pazartesi. İyi ki ilaç depolarımız bir kısmı Vodafone, bir kısmı Turkcell, yaşadığım stres ve korkuyu bir daha yaşamamak için Türk Telekom M2M hatları değiştirmek ve bir daha depolarımıza takmamayı düşünüyorum ve bugün düzelmez ise firmamıza verdiği zarardan dolayı Dava açmayı düşünüyoruz.

Murat
09 Eylül 07:02