Türk Telekom Cep Magnet'te Çifte Fatura Şoku

02 Kasım 2024 17:43

Türk Telekom Cep Magnet ilk ay için 2 kez ücret aldı ve geri vermiyorlar.

25/9/2024 tarihinde yeni bir Türk Telekom sim kartı aldım ve Cep Magnet faturasız servisi satın aldım. Sim ücretini ödedikten sonra 480 TL bir para ilk ayın ücreti olarak Türk Telekom mağazasında verdim ve hesabıma 200GB yüklendi. Bir ay sonra ihtiyacım olmadığı için birkaç gün bekleyip 31/10/2024 tarihinde hesabıma 500 TL bir yükleme yaptım. Ardından ertesi gün ilk ayın ve bu ayın vergileri alındığı için hesabımda 470 TL civarı bir para kaldı ve cep magnetim yenilenmedi. Bende Turkcell hattımla devam ettim bu hafta sonu yüklerim ve alırım diyerek. Bu sabah tl bitti şeklinde bir SMS aldım ve müşteri hizmetlerine ulaşarak bu 470 TL'nin benim ilk aydaki Cep Magnetin olduğu söylendi. Bu da demek oluyor ki ben sadece 1 ay için 480 TL ödemem gerekirken aynı aya neredeyse iki kez ödeme yapmış oldum ve toplam 950 TL bir ödeme yaptım. Müşteri hizmetleri bu durumda hiçbir şey yapmadı ve sadece "sistemde böyle gözüküyor" diye tekrarlayıp durdu ne desem. Bu sorunun çözülüp hattımdaki ücretin acilen ödenmesini istiyorum çünkü ihtiyacım var.

Bülent
Bülent

Türk Telekom maalesef doydu acemi is bilmeyen torpillilerle çalışma yapıyor galiba aynı dertler deyiz

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 00:24
Türk Telekom'un Aşırı Ve Orantısız Fiyat Artışı