Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Arsamda İzinsiz Telefon Direği Ve Rögar Kapağı Sorunu

Arsamda İzinsiz Telefon Direği Ve Rögar Kapağı Sorunu
Çağatay
10 Aralık 2024 15:24

Türk Telekom'a ait telefon direği ve rögar kapağı arsama izinsiz bir şekilde yapılmıştır. Kaldırılması için defalarca dilekçe vermeme rağmen kaldırmamışlardır. Bu firmanın direği ya da rögarı beni zerre ilgilendirmiyor. Bahçeme bunların gereksiz ekipmanları yüzünden işlem yapamıyorum. Bir an evvel bu saçmalığın kaldırılmasını istiyorum. Kaldırılmaması durumunda kendi imkanlarımla o direği ve rögarı sökeceğim.

Erdinc sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 11:47
Türk Telekom Direk Kaldırma Talebi
Türk Telekom Direk Kaldırma Talebi

13 Aralık 2023 01:48
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yamulan Telefon Direği Ve Sarkmış Kablolar Nedeniyle Can Ve Mal Güvenliği Tehlikede, Acil Müdahale Bekleniyor

11 Ağustos 2025 12:56
yamulan-telefon-diregi-ve-sarkmis-kablolar-nedeniyle-can-ve-mal-guvenligi-tehlikede-acil-mudahale-bekleniyor-5.jpg
yamulan-telefon-diregi-ve-sarkmis-kablolar-nedeniyle-can-ve-mal-guvenligi-tehlikede-acil-mudahale-bekleniyor-3.jpg
yamulan-telefon-diregi-ve-sarkmis-kablolar-nedeniyle-can-ve-mal-guvenligi-tehlikede-acil-mudahale-bekleniyor-1.jpg
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Arsamda Yer Alan Telefon Direğinin Kaldırılmasını Talep Ediyorum

13 Mayıs 2025 00:32