Gamze sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 02:20

Trendyol üzerinden Philips Ev Ürünleri satıcısından almış olduğum Philips lattego 4441/50 serisi tam otomatik kahve makinesi, maksimum mililitre seçimlerinde dahi standart bir kahve bardağının yarısını doldurmuyor. Müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığımda servise götürmem gerektiği söylendi. Ücret iadesi yapılması adına ürünümü 15 gün ücretsiz iade kapsamında iadeye yolladım. Güvenerek sipariş oluşturuyoruz şu an hala makinenin ücretini ödüyorum ve günlerdir hala incelemenin devam ettiğini görüntülüyorum. Bu incelemenin 21 iş gününü bulacağı da söyleniyor. Ben ürün değişimi yahut onarılıp gönderilmiş bir ürünü geri istemiyorum. Kusurlu bir ürün gönderimi yapılmamalıydı bu süreçte çok mağdur edildim. Artık acilen ücret iademin yapılmasını talep ediyorum şu an kullanamadığım makinenin ödemesini yapıyorum ve mağdur ediliyorum. Konuyla acilen ilgilenmenizi bekliyorum

profile profile profile
Gamze
Gamze
30 Temmuz 2024 09:03

Yapılan yönlendirme ise yalnızca bu şekilde Philips yetkili servisi işe görüşmek. Onlar ile görüştüğümde ise Trendyol'a yönlendiriyorlar. Herkes birbirine yönlendiriyor fakat tatmin edici tek bir cevap veren yok.

Hayriye
27 Mart 2024 16:20
Trendyol'dan Aldığım Philips Kahve Makinesi Mağduriyeti
Rana sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 20:15
Trendyol 40 Gündür Teslim Edilmeyen Kahve Makinesi
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Metehan
30 Ağustos 2025 12:25
Sıfır Diye Aldığım Kahve Makinesi Kullanılmış Çıktı, Trendyol Mağduriyetimi Gidermiyor!

31 Ağustos 2023 11:26
trendyol-kusurlu-urun-gonderimi-4.jpg