01 Ağustos 2024 10:09

İyi çalışmalar diliyorum. 2021 yılından itibaren Trendyol üzerinden satış yapmaktayım. Hak ediş ödemelerimiz konusunda bugüne kadar hiç problem yaşamadık. Fakat 3 haftadır Trendyol bize yapması gereken ödemeyi yapmamaktadır. Trendyol keyfi bir şekilde bu ödemeleri 'platform kurallarına aykırı davrandığınız için ödemeniz durdurulmuştur' diyerek ödememizi yapmamaktadır. Firma ile defalarca görüşüldü, herhangi bir ihlalin olmadığı, herhangi bir ihlal ceza puanımızın olmadığı, sistemsel bir sorun olabileceği söylenmiş fakat 3 haftadır sorun çözülmemiştir. Şu anda 1,5 milyon TL üzeri alacağımızı herhangi bir sebep göstermeksizin ödememiştir. Üst yöneticilere hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Satıcı danışması ise sadece bildirim açmakta ve başka bir bilgi verememektedir. Ayrıca Trendyol satışlarımızı durdurmamış, satışlara devam etmekte ve her geçen gün alacağımız artmaktadır. Konunun ivedi bir şekilde incelenmesi, bizim gibi mağdur firmaların da mağduriyetinin giderilmesini önemle rica ederiz.

profile profile

Mertcan
Mertcan

Çözüm bulabildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum. Evrak istediler naptım ettim buldum yükledim şimdi de talebe cevap vermiyorlar

10 Eylül 2024 11:38
Ödemelerimizi Yapmayan Trendyol Firması
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Kapandıktan Sonra Hak Ediş Ödemesi Belirsizliği

İlker
23 Mayıs 2025 12:08
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
05 Ağustos 2024 20:35