İbrahim
19 Ağustos 2024 18:28

Trendyol sitesine güvenerek benzinli testere siparişi verdim. Ürün Alman malı diye satıldığı halde Çin malı ve kalitesiz olduğunu görünce kutusunu geri kapatıp iade kodu alarak geri yolladım. Birkaç gün sonra satıcının ürün kullanılmış diyerek iadeyi reddetmesi üzerine Trendyol müşteri temsilcisi tarafından aranarak bilgilendirildim. Ürünü kullanmadıysanız tekrar iade kodu alarak bu kez fotoğraflayıp iade edin dendi. Aynen öyle yaptım ama satıcı tarafından yine iadem reddedildi. Zaten satıcı bunu hep yapıyormuş okuduğum yorumlardan dürüst satıcı olmadığı aşikar ama Trendyol haksız yere bu satıcıyı savunup benim talebimi önemsemiyor. 3. Kez tekrar gönderin ama bu kez ne ürün iadesi olur ne de para iadesi diyen S**** adlı müşteri temsilcisinin üslubu ve yaklaşımından da şikayetçiyim. Trendyol ve yalan söyleyen satıcı iş birliği yaparak müşterilerini mağdur etmekte, satıcıyla ilgili benzer onlarca şikayeti görmezden gelip mağduriyete bilinçli ortak olmaktadır. Bir daha Trendyol'a güvenip bu siteden alışveriş yapmayacağım bu sorunu çözmezlerse ve Ekşi Sözlük dahil her platformda da yaşattıkları bu ortak mağduriyetimi herkese anlatacağım.

Yorumlar (6)

Ben de klinsman marula kaynak makinesi aldım, tel sürme motoru dönmüyor, firmayı arıyorum hat kapalı, Trendyol da satışı yok, firmaya ulaşılamıyor,

Ahmet

İletişim bilgisi verebilirmisin bodur ticaretin

İletişim numarası kapalı artık

Ahmet

Size katılıyorum kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum 27 11 2024 de aldım tetik arızalı çıktı simdi firmaya ulaşmaya çalışıyorum

Ahmet

Zaten piyasadaki bu saçma sapan markalar altındaki ürünlerin tamamı Çin malı bunu herkesin bilmesi gerekir bir de çok abartılı güç birimleri ile tanıtılıyor aynı ürünü ve benzer ürünleri bütün sitelerde araştırın. Hepsi aynı değerlerde olmasına rağmen farklı farklı güçlerde farklı bilgilerle karşılaşacaksınız. Dürüst satıcıları tenzil ediyorum.

Kadir
Kadir

Trendyol satıcılarla belki bu ürünleri satışından elde edilen gelire sahip olduğunu düşünüyorum. Şikayetvar her kurum bulunurken maalesef Trendyol kurum olmadığı için burada ne yazık ki yok. Satıcı lehine kurulmuş bir pazar alanı. Alıcılar nasılsa çok. Kargoya başka şey koy gönder. Kim ispatlayacak ki. Alman Malı koyma Çin Malı koy. Alıcıda uğraşsın.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 11:51

04 Aralık 2024 17:56