Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Servis Ücreti Oyunu!

Kumtel Servis Ücreti Oyunu!
07 Şubat 2024 12:51

Kumtel marka aspiratör satın aldım ve Küçükçekmece bölgesinde yetkili olan servis, kurulum için bana gün ve saat verdi. Ancak belirtilen saatten çok önce gelip gitmişler ve 'Evde yoktunuz, ev kapınızın resmi bizde var' diyorlar. Ev kapısının resmini talep ettiğimde ise veremeyeceklerini belirtiyorlar. Servis, kurulum için beni aradığında '40 dakika sonra kapınızdayız' dedi ve ben de 5 dakika sonra evde olacağımı söyledim; ancak kimse gelmedi. Eğer geldilerse de zaten beni aradıklarında evde olmam gerekiyordu. Tekrar servis talebinde bulundum ve kimse kurulum için gelmediğini söylediğimde, yetkili bana ikinci bir servis için ücret talep edileceğini belirtti. Bu konuyla ilgili olarak ücretsiz kurulum için gerekli servisin adresime yönlendirilmesini talep ediyorum. A** S***** Ö****

07 Şubat 2024 13:19 (Şikayetten 27 dakika sonra)
Ali
Ali
07 Şubat 2024 13:46

Şikayet oluşturmadan önce Küçükçekmece yetkili servisi aradım ve belirttiğim şekilde cevap aldım. Çözüm sağlanmadı ücretli servis yollayacakları söylendi. Konu bundan ibaret gelmeyen ya da sözleşilen saatten önce gelip ev kapı fotoğrafı var evde yoktunuz demekle haklı olunmuyor. Ki kapı fotoğrafının olması önemli değil önemli olan müşteri memnuniyeti. Şımarıkça bir üslup takınmadan emekçiye haksızlık etmeden haklı olduğum konuda çözüm sunulması isteğimdir

09 Şubat 2024 14:29

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
28 Mayıs 2024 15:10
Kumtel Aspiratör Kurulumum Yapılmadı
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Aspiratör Kurulumunda Yaşanan Sorunlar

Mertcan
22 Mart 2025 23:36

Özgür
20 Mart 2025 08:57

29 Ağustos 2023 17:46
Kumtel'in Telefonlara Cevap Vermemesi Ve Kurulum Yapmaması
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
23 Şubat 2024 15:00