Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Mobil Klima Ücretli Keşif İşlemi Ve Ücretli Kurulum

10 Ağustos 2024 11:10

Bir online sipariş sitesinden Kumtel mobil klima satın aldım. Montaj veya kurulum gerektirmeyen bir ürün sandık ancak kurulum gerektiriyormuş.

Servis talebi için Kumtel müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kurulumdan önce keşif ekibi gönderiyorlarmış ve uygun mu değil mi diye kontrol ediyorlarmış. Bu işlem de 150 TL ücret karşılığında yapılıyormuş. Bu keşif yapılmazsa ve ürünün yeri uygun değilse kurulum 400 TL ücret ile kurulum yapılıyormuş.

*Kurulum ücretsiz değil yani* diye söylediğimde ise *kurulum ücretsiz ama prosedür böyle* cevabını alıyorum.

Gerçekten biz müşterilerle dalga geçmekten başka bir iş değil.

Dış üniteli bir ürün değil bu klima, boruyu camdan dışarı sarkıtıyorsun öyle çalışıyor zaten.

Ayrıca bu keşif ve ücreti ile ilgili ne kendi sitelerinde ne de alışveriş sitelerinde hiçbir bilgi yoktur.

10 Ağustos 2024 15:14

Dün ulaşamadığım müşteri hizmetlerine bugün sabah ulaşmıştım. Ücretli yaptıkları keşif işlemi için bile randevuyu en erken 4 gün sonraya verdiler.

12 Ağustos 2024 13:06 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Haziran 19:52

Kendileri hiçbir şekilde benimle iletişime geçmedi. Verdikleri keşif gününde iki arkadaş geldi. Eve girdiler ve evin içini gezmeye ve duvarlara bakmaya başladılar. Konuşmayı aynen aktarıyorum Ben: "Ne için bakıyorsunuz? " Ustalar: "Klimayı takmak için uygun duvar arıyoruz." Ben: "Duvara takılan klima değil bu, mobil klima."(Klimayı adamlara tanıttım.) Ustalar: "Nasıl bir şey bir bakalım." (Klimayı kutudan çıkardık.) Sonra usta benim görüştüğüm müşteri temsilcisini aradı ve benim de ısrarla anlatmaya çalıştığım gibi o da durumu anlattı. Sonra arkadaşlar ücret almadan gittiler sağ olsunlar. Yani özetle Kumtel'in böyle bir klima ürettiğinden ne müşteri temsilcilerinin haberi var ne de montaj ustalarının haberi var. Ürünlerinden memnun kaldığım bir marka kendileri ama bu şeyler markayı küçük düşürebiliyor. Umarım bu alanda da kendilerini düzeltirler.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Ücretleri Ve Boru Fiyatlandırmasında Tutarsızlık

19 Temmuz 22:24
Kurulum Ücretleri Ve Boru Fiyatlandırmasında Tutarsızlık
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
29 Ağustos 2024 21:18
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
29 Aralık 2024 21:09
Kumtel Klima Montajında Yanlış Yerleştirme Ve Ekstra Ücret Sorunu
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Klima Keşif Ve Montajında Süreç Belirsizliği Mağduriyeti

Özgür