Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Tamir Süresi - Dönüş Yok

27 Haziran 2024 16:12

Karaca Vantuz Slim Dikey şarjlı süpürge (rose), hali hazırda farklı marka bir süpürge de kullanıyor olmam nedeniyle aldığım günden beri çok az kullandığım Karaca Vantuz'un, şarj olabilen bataryası ya da şarj kablosu bozuldu, detaylara hakim değilim. Bilgi alamıyorum çünkü. 21/05/2024 tarihinde Karaca ürünü SRV-29199-F5T3H servis kodu ile incelemeye aldı. Yasal tamir süresi olan 20 iş günü geride kaldı. Karaca müşteri hizmetlerini arayıp ürün hakkında bilgi verin ve 20 günü geride bıraktığınız için ürünün muadilinin gönderimini gerçekleştirin talebimi ilettim. Crmadmin admin adında bir hesaptan bugün mail aldım fakat taleplerime cevap veren bir mail değil. Beklemeye devam edin. Anlamlı bir mail. Servis sonuç fişini görsele ekliyorum. Ürün için geri dönüş bekliyorum. Süpürgeyi kullanamıyorum. 40 güne yaklaştı, Tüketici Hakem Heyeti'ne yasal tamir süresi aşımı ibrazı ile başvuruda bulunacağım.

Muhammet
Muhammet
01 Temmuz 2024 11:00

Karaca ile o kadar iletişime geçmeyi denedik olumlu sonuç alamadık, ürünü teslim ettiğim servis ürünü 40 gündür Karaca'dan parça gelecek diye bekletiyormuş. Ürünü merkeze sevk etmemişler, ürün mayıs ortasından beri serviste bir de garanti süresi dolmuş diyorlar. Garanti süresinin dolmasını bekleyene kadar ürünü merkez servise niye göndermediniz peki. Akıl tutulması işler ya, Karaca'dan da yetkili servislerinden de memnun olmayı beklemiyorum daha.

İsa sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 21:26
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Süpürgemin Tekrar Eden Arızaları Ve Servis İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

19 Eylül 2025 20:00
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 16:20
Karaca Züccaciye Ürün İadesi Ve Yerine Farklı Bir Ürün Talebim