05 Şubat 2024 12:47

01.02.2024 tarihinde Karaca Ankara Forum mağazasında 2 adet Karaca swiss Crystal 30cm karnıyarık tenceresi. Bu mağazada bulamadığım Karaca swiss Crystal 3 lü SAHAN setini de 02.02.2024 Karaca Antares mağazasından aldım. Ürünleri yıkadığımızda dibinde tortu oluştuğunu gördük, havlu ile sildiğimizde havlunun rengi griye döndü. İlk yıkamada böyle şeyler olur düşüncesi ile tekrar yıkadık hatta içinde su kaynatıp döktük. Tekrar yıkayıp sildiğinizde havluya renk atıyor. Buna rağmen elimizle tencere içlerini sıvazladığımız da elimizde sim gibi parıltılar oluşuyor. Ürünü bu şekilde kullanmak sağlık açısından zararlı olacağından ürünü Ankara Forum mağazasına götürdüm. Sorumlu müdür beyefendi Ürünü 2 gün önce almama rağmen ürünü geri alamayacağını alırsa kullanılmış ürünü satamayacağı söyledi (zaten satmaması lazım) ve bizimle doğru dürüst iletişime bile geçmeden işim var dedi ayrıldı. Bizde elimizde ürünlerle kaldık. Şimdi aldığımız ürünlerin (reklamlara aldanarak aldığımız ürünlerin) kusurlu çıkmasına mı üzülelim yoksa karşılaştığımız bu davranışa mı? Ürünler elimizde kaldı kullanamıyoruz ve herhalde çöpe atacağız. Karaca dan hiç bu şekilde bir davranış beklemezdim. İnternetten almış olsa idik rahatlıkla iade ederdik herhalde. Ürünlerin ücretlerinin iadesini talep ediyorum.
Not: Ürünlerin kutusunu attım.

profile profile

Didem sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 12:08
Karaca Züccaciye Karaca Merkez Ürün İade Ve Değişimi Sorunu
Karaca Züccaciye Karaca Merkez Ürün İade Ve Değişimi Sorunu
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 18:48
Eksik ve Hatalı Ürün Değişiminde Zorluk
eksik-ve-hatali-urun-degisiminde-zorluk-2.pdf
Tuncay sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2024 18:27
"Ücret iadesi için teşekkür"
Karaca Züccaciye Kredi Kartına Para İadesi
Karaca Züccaciye Kredi Kartına Para İadesi
Funda sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:39

Karaca Züccaciye Kategorileri