Mesure sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Ve Bissell Arasında Kalan Müşteri: Sorunlu Ürün Ve İade Süreci

23 Aralık 2024 16:03

Karaca online mağaza üzerinden ekim ayında Bissell marka revolution hali yikama makinesi satin aldım. Cihaz geldiğinde kutusunun tamamen yıpranmış olduğunu gördüm. Kutuyu açınca cihazın ve deterjanlarının kutu içerisinde gelişigüzel bir halde ambalajsız olarak atılmış olduğunu görünce Bissell i arayarak urunu kabul etmeyeceğimi bildirdim. Urunu değişim için yolladım keşke iade etseydim. Tarafıma sıfır ürün diye yine aynı ürün gönderildi. Neyse deyip urunu açtık. Fişe takar takmaz cihazdan duman çıktı. Tekrar servis v. S. Sureci derken yeni gelen cihaz da su akıttı. Kendilerine videolu ilettim. Servise alınan cihaz arızası giderilmeden tekrar geri gönderildi. Yine aynı arızayla geldi. Her neyse uzatmadan en son bissell ürüne rapor düzenledi. 4 defa servise alindi. Arızalı ürün olup iade alınmalıdır deyip topu karacaya attılar. Oysa Bissell kendi ürününü iade alabilirdi. Simdi bu defa Karaca beni oyalamaya başladı. Su an aralık ayı bitmek üzere ve cihazı bir kez dahi kullanamamış olmanın üzüntüsü bir yana yaşadığım sıkıntı sinirlerimi tamamen yıprattı. Az önce Karaca yetkilisi ile görüştüm. Yine size dönüş yapacağız deyip kapattı. Bissell cihaz senin, iade raporu düzenliyorsun da cihazı neden iade almıyorsun. Karaca sadece aracı firma olduğunu, ürünlerin bissell mağazalarından alınıp müşterilere iletildiğini, iade isinin kendilerine ait olmadığını iddia ediyor. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim tabi ki de ancak yaşadığım sorunların bilinmesi ve iade süreçlerinde daha itinalı olmanız gerektiğini tarafınıza hatırlatmak isterim.

17 Ocak 2025 18:48

Mesure
Mesure
25 Aralık 2024 23:19

Bissell Türkiye markasına da şikayetimin iletilmesini talep ediyorum.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 11:33
Ezgi sonucu yetersiz buldu

09 Ocak 2025 13:53
Sulay sonuçtan memnun

26 Haziran 2024 12:46
"Şikayet etmeden ödeme yapılsaydı teşekkür ederdim"
Karaca Züccaciye Mağazası Yanlış Ürün Gönderip Paramı İade Etmedi
Karaca Züccaciye Mağazası Yanlış Ürün Gönderip Paramı İade Etmedi