IKEA Montaj Ve Teslimat Karmaşası!

Ayla
31 Aralık 2023 18:00

IKEA'dan aldığım Pax gardırop ürünü ile ilgili süreci herkesle paylaşmak istiyorum. Kurumsal bir firma olduğunu düşündüğümüz IKEA'dan, başımız ağrımasın diye 23.12.2023 tarihinde Bayrampaşa şubesinden aldığımız gardırop ile ilgili ödemeyi yaptıktan sonra, bize verilen kağıtta ürün nakliyesinin 25.12.2023'te, montajının ise 30.12.2023'te gerçekleştirileceği yazıyordu. 50'lik iskeletimizin eksik olması sebebiyle Kartal şubesinden gidip o ürünlerin de ödemesini yaptık ve nakliye ile montajın diğer ürünlerle aynı güne denk gelmesini rica ettik. Ancak IKEA'da böyle bir kaydın açılmadığını Kartal şubesinden öğrendik. Müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra bize Bayrampaşa şubesinden dönüş yapıldı; bir karışıklık olduğunu ve verilen günlerde teslimat ile montajın yapılamayacağını bildirdiler. Eşim izin almak zorunda kaldı iş yerinden. 28.12.2023'te yeni teslimat, 30.12.2023'te ise yeni montaj günü belirlendi. Maalesef teslimat eksik yapıldı. İki parça ürünüm başka bir adrese teslim edilmişti ve montaj günü teslim edilen kişi evde olmadığı için diğer ürünlerin montajına yetiştiremeyeceklerini söyleyip, 31.12.2023 yılbaşı günü bana teslimat yapacaklarını söylediler. Bunu da kabul ettim ve 31.12.2023'te saat 17.30'a kadar bekledim; ne gelen oldu ne de arayan. Ayrıca 30.12.2023'te montajın eksik ürün varlığında yapılabileceğini söylemişlerdi ancak iskeletlerden biri kırık çıkınca montaj da yarım kaldı ve bu durumu montaj ekibi bildireceklerini söylediler. Durumla ilgili dönüş yapılmayınca, yine müşteri hizmetlerini aradım ve bu şekilde bir kaydın oluşturulmadığını söylediler. Acil dönüş yapılmasını istedim ama ne zaman dönüş yapılacağına dair net bir şey söyleyemediler. Sürecin başından beri yaşadığım mağduriyetlerin acilen IKEA yetkilileri tarafından giderilmesini talep ediyorum.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Hamdi
28 Ağustos 2024 10:06
IKEA 2 Aydır Ürünümü Teslim Etmedi
IKEA 2 Aydır Ürünümü Teslim Etmedi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
06 Ekim 2023 15:35