Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Kıvık Uzanma Koltuğu Minder Çökme Problemi Ve Ekspertiz Hk

21 Mayıs 2023 19:23

Merhaba. IKEA 123001231621966nolu siparişim için yazıyorum. IKEA kıvık 3lü kanepe ve uzanma koltuğu aldım. Uzanma koltuğunun minderi ilk aldığım günlerden beri problemli. Problem nedir derseniz minder çökme yapıyor. Ben 55 kiloyum ve yalnız yaşıyorum. Yani anlayacağınız benden başka oturan yok. Minder uzun çabalar sonucu bir kere değişti. Ve ne oldu dersiniz. Yeni gelen minder de ilk hafta hatta birkaç günde çökmeye başladı. Tekrar ekspertiz yönlendirildi. Bugün (pazar günü) gelen eksper resmen kavgaya gelmiş. Hali tavrı bir acayip. Formu doldurdu afralı tafralı yırtıp formu masanın üstüne atmalar falan. Bir de lafım bitmeden kapıya yöneldi kapıyı açıp çıktı. Apartmanda yüksek sesle konuşuyor pazar pazar. Söylediği de şu IKEA bana böyle talepleri onaylama diyor. Ben de onaylamıyorum. Bu minderi zaten bir kere değişmişler bir daha değişmez diyor peşin peşin. Madem böyle bir durum var. Ekspertizi de hiç göndermeyin o zaman. Biz de hakkımızı başka yollardan arayalım. Sonuç olarak IKEA gibi kurumsal bir firmaya böyle bir personeli yakıştıramadım. Kurumsal olduğu için tercih ettiğim IKEA beni hayal kırıklığına uğrattı. Satılan ürünün kalitesi ve arkasında durulmamasına ek olarak bir de böyle kaba saba insanlarla (eksper personelden bahsediyorum) muhatap ediliyoruz. Konuyu ilgili birimin yetkilisine iletilmek üzere buraya yazma gereği duydum. Umuyorum liyakat sahibi bir personeli vardır IKEA nın. Durum bu. Konuyla ilgili yetkili biriyle görüşmek istedim ulaşamadım. Bu durumda Tüketici Hakem Heyeti ne gitmek durumunda kalacağım. Konuyu buradan da iletmek istedim. Aynı ürünle ilgilenen varsa bir kere daha düşünsün. Teşekkürler

06 Haziran 2023 13:57

Kıvık uzanma koltuğu minderi çökme problemi IKEA tarafından çözümlenmemiştir. Kayıt açmama rağmen herhangi bir çözüm önerisiyle gelinmemiştir. Sonuç olarak sattıkları ürünün arkasında durmamışlardır. Şikayetvar.com dan daha önce kayıt açtım belki çözüm üretirler düşüncesiyle fakat böyle bir girişimleri de olmamıştır.

21 Mayıs 2023 21:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

06 Haziran 2023 13:52

Merhaba dün telefonla arandım. IKEA dan başka bir eksper talep etmeme rağmen ve şikayetvar.com daki yazıma rağmen hiçbir işlem yapmayacaklarını belirtmişlerdir. Sonuç olarak sattıkları ürünün arkasında durmadılar.

Ahmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Ahmetcan
15 Mayıs 2024 08:18
IKEA Kıvık Koltuk Zımba Ayrılması Ve Değişim Problemi
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
20 Eylül 2024 10:06
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Kıvık Koltuk Minderi Çökmesi Ve IKEA'nın Yetersiz Müşteri Hizmeti

Seval
07 Şubat 2025 23:54
Selçuk sonuçtan memnun

Selçuk
19 Eylül 2024 21:26
"Çok geç de olsa, değişim yapıldı ve yarım kalan montaj tamamlandı. Çok beklettikleri için 1 yıldızı oradan kırıyorum. Keşke müşteri hizmetleri daha çabuk tarafımıza dönüş yapsaydı. Sorunu çözen firma Bayrampaşa IKEA ile IKEA müşteri hizmetleri arasında çok ciddi bir koordinasyon bozukluğu var. Bekleme sebebi de buymuş. Teşekkürler..."

Melike
31 Ocak 2025 09:50