Enes sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 01:28

İstanbul Ümraniye mağazasından Sagstla karyola aldım. (160x200) Tarih : 30.06.2023 İşlem No : 191030370 Ürün kodu : 80420931 Ürünü karyola diye verdiler bize. Ama sadece karyola başlığı ve ayak ucu çıktı. Yani yan gövdeleri çıkmadı. Eksik parça şikayeti oluşturduk. Mağazadan geri dönüş yaptılar, bu ürün böyle satılıyor dendi. Ürün böyle satılıyorsa (ki internette aynı yatak tam takım satılmakta) yatak latası önereceğinize "bu ürün gövdesiz, gövde de önerelim" demeliydiniz. Ayrıca bu bahsedilen yatağın gövdesi ayrı satılmıyor. O apayrı bir çelişki! Şimdi ürünü iade etmek için tekrar nakliye parası istiyorlar. Rezilliğiniz bitmiyor. Maalesef IKEA... İade prosedürünüzde de herhangi sebeple (hata dahil demek ki) iade etmek istendiğinde kutusu açılmamış ürünlerin iadesinin yapıldığı yazıyor. Bu nasıl mantık.

Ürünü açmadan nasıl anlayacağız sorunu? Kutu açılmışsa IKEA karta para yükleniyormuş. Bunun adı karşındakini saf yerine koymadır maalesef. Yazık sizlere IKEA. Şimdi bu ürünü iade alın ya da eksik yan gövdeleri gönderin.

Çevresi geniş insanım sosyal medya da dahil. Sizlere iki gün müddet veriyorum. Buradan sorun çözülmezse gittiğim her yerde bu rezilliklerinizden bahsedeceğim ve karalayacağım bu politikanızı. Yorumumu da silmeyeceğim sorun çözülmediği takdirde. Asla da IKEA'da evime bir şey almayacağım.

11 Temmuz 2023 08:37 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için IKEA Türkiye Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, IKEA Müşteri Hizmetleri

12 Temmuz 2023 11:20

Otomatik cevap. 2. Gün oldu arayan soran yok.

13 Temmuz 2023 14:36

2 gün oldu sorunum çözülmedi ve hatta aranmadım bile bravo size

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
26 Ağustos 2023 00:34
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
24 Eylül 2023 16:49
IKEA Kusurlu Ürünü İade Kabul Etmiyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
14 Eylül 2023 23:19