Nergis sonuçtan çok memnun

DeFacto Ve Kolay Gelsin Kargo Firması Mağduriyeti

24 Ekim 2023 07:44
Nergis'in Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş sağladılar ve hemen çözümlendi bu sebeple alakanız için teşekkür ediyorum ç. Para iadesi hemen sağlandı.”

DeFacto'dan ilk kez alışveriş yaptım yapmaz olaydım! 11 adet ürün satın aldım bir adet ürün gönderildi. Diğer ürünler evde olmadığım gerekçesi ile ( ki o GÜ tüm gün evdeydim zile basan dahi olmadı) kargo firması tarafından talebim olmadan iade edildi ve DeFacto'yla iletişime geçtiğimde yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Benim bildiğim kargo firmasının deposu olur veya yeniden dağıtıma çıkar ya da oradan teslim almamız söylenir ama ben sebebini anladım ki aldığım her bir ürüne inanılmaz zamlar gelmiş bence bu sebeple ürünlerimi DeFacto bana göndermediğini düşünüyorum. Büyük sandığımız bu firmalar aslında bu küçük oyunlarla ve hesaplarla biz müşterileri mağdur ederek kendi isimlerine leke sürüyorlar ayrıca ürünlerimi hemen iade alan DeFacto ne hikmetse bana para iadesi olarak sadece 65 lira iade ediyor. Haftalardır şikayet talebi oluşturup asla sonuç alamadığım bir firma yazıklar olsun.

24 Ekim 2023 09:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Nergis A., 26622426 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi 0850 333 22 86

24 Ekim 2023 09:25

Kargoda Kaybolan Ürünler Ve İade Sorunu
Zeliha sonuçtan çok memnun

Zeliha
09 Şubat 2025 21:24
"Melisa hanım çok yardımcı oldu ve sorunum çözüldü kendisine çok teşekkür ediyorum."
Aynur sonuçtan çok memnun

Aynur
20 Nisan 2025 21:55
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
15 Kasım 2024 13:31
"Hatice hanıma ilgisinden dolayı teşekkürler."
Yanlış Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Çözüm Süreci
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
29 Ağustos 2023 23:39