Seval sonuçtan hiç memnun değil

Termosifon Sorunu İşletmemi Zora Soktu

14 Aralık 2024 19:27

Arçelik Karamürsel Bayisi'nden aldığımız elektrikli termosifon satışında, çalışanlara sıcak suya ve bebek SPA merkezi işleteceğimi, 2 adet jakuzimin olduğunu ve görselini de gösterdim. Su yeterli olur mu diye sorduğumda, bana evet yeterli olur dediler. Daha sonra ürünü kurdular ve hiçbir şekilde anlatıldığı gibi olmadı. Ürünün sıcaklığı yetmedi ve sıcak su dolmaya başladığında yukarıdan gelen su soğuk olduğu için suyu soğutuyordu. Sıcak suyun 1 saatte ısındığını söylemediler. Sorun olduğunu fark edince yetkili servisi çağırdım. Gelenler bunun bize yeterli olmayacağını ve istediğimiz sıcaklığa ulaşamayacağımızı ilettiler. Yetkili servise gittiğimde, oradaki arkadaşlar beni yanlış anladıklarını ve ürünü yanlış sattıklarını söylediler. İlk onlara gitseydim zaten yetersiz olacağını belirteceklerini ilettiler. 14 Aralık saat 6.30 gibi bayiye gittiğimde, ürünü iade etmek istediğimi ve çözüm üretilmesini talep ettim. Ancak oradaki arkadaşlar ürünü alamayacaklarını ve sorunu bende buldular. Ben yanlış anlatmışım gibi kendilerini savundular ve ürünü satabilirsiniz diye çözüm önerdiler. Ürünü iade etmek istiyorum ve acil çözüm talep ediyorum. İş yerim şu an çalışamıyor ve bebeklerim de mağdur durumda kaldılar. Dönüş sağlanmasını ve Arçelik genel merkezinin bu sorunu çözmesini rica ediyorum.

15 Aralık 2024 18:03 (Şikayetten 22 saat sonra)
15 Aralık 2024 23:42

Sorunumun çözümlenmesini ve mağduriyetimin giderilmesi adına işlem yapılmasını rica ederim Arçelik Ailesinden.

19 Aralık 2024 14:06

Merhaba Arçelik, Sorunum hala çözünlenmedi beni Arçelik'ten arama sağlanıyor ama çözüm üretilmemektedir sadece ne yaşandığını tekrardan tekrardan anlatıyorum ve kayıt alınıyor. Süreç çok uzadı ve çözüm üretilmiyor bir işletme olarak satılan ürünün arkasında durmayan Karamürsel Arçelik bayisi kasada işlem yapan kişiler tarafından farklı üslupla ve aldığınız ürünü kendiniz satabilirsiniz demeleri üzerine ve sattığı ürün için bana düzgün bilgi vermeyen bayi hakkında şikayetimi sürekli dile getiriyorum. Acil bir iade süreci olmasını ve sorunun çözümlenmesini rica ediyorum.

25 Aralık 2024 14:20

Arçelik ten hala bir çözüm üretilmedi ve hiçbir şekilde ilgilenme yok arama yok bu kadar sorumsuz olacağını hiç düşünmezdim böyle bir firmanın bir daha mağazalarından alışveriş yapmayacağım ve çevremde önermeyeceğim.

10 Ocak 2025 14:06

Merhaba Arçelik Ailesi, Şikayetim size ulaştı ama tarafınızdan bana dönüş yapılmadı ben kullanmadığım ürünün parasını ödedim ve ürün elimde şu an duruyor hatalı yanlış satılan ürün için firmanız hiçbir şey yapmadı bu gerçekten çok üzücü bu şekilde yapılarak insanları mağduriyet yaşatılıyor. Konu için merkez Arçelik'ten dönüş yapılmasını rica ediyorum

14 Ocak 2025 13:18

Sevgili Arçelik ailesi sürekli aynı mesajı otomatik olarak iletiyorsunuz ve beni tarafınızdan arayan yok bu şekilde yapılması ve insanların mağdur edilmesi çok can sıkıcı bu denli bir firmanın bunu yapıyor olması da ayrı bir üzücü bu şekilde sorumsuz ve ürünün arkasında durulmaması da kötü

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 17:19
Arçelik 1 Aya Yakın Zamandır Satın Aldığım Ürünümü Yollamıyor!

Sertaç
25 Haziran 2025 13:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisten Kaynaklı Geç Teslimat Ve Hatalı Montaj Sorunu

13 Aralık 2023 18:12
Arçelik Servisten Kaynaklı Geç Teslimat Ve Hatalı Montaj Sorunu
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 16:09

Çağlar